Βοσνιάδης: Σπουδαία νίκη!

Χανιά | 24 Ιανουαρίου 2016, 21:23

Με μία φράση… τα είπε όλα ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης σημειώνοντας ότι η νίκη που σημείωσε η ομάδα του επί του Κισσαμικού, είναι σπουδαία.

Όπως δήλωσε: «Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει μία πολύ καλή παρουσία και σ’ αυτό σίγουρα έχει βάλει το… χέρι του ο Σπύρος (σ.σ. Μπαξεβάνος). Μία πολύ καλή ομάδα, δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που είναι καλά κλεισμένη τακτικά και είχαμε και τις καιρικές συνθήκες σήμερα που δεν μας ευνόησαν και δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλύτερα.

Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στην αρχή κι ευτυχώς ήρθε ένα γκολ για εμάς κι από εκεί και μετά κοιτάξαμε να κλείσουμε σωστά τους χώρους και να μπορέσουμε να βρούμε μία ακόμα φάση για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ήρθαν κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να το τελειώσουμε, αλλά δεν κάναμε το δεύτερο τέρμα.

Ο Κισσαμικός έχασε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Πήγε κλειστά το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Μας μένει το ότι έχουμε πετύχει ένα σπουδαίο διπλό σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Να ευχηθώ τα καλύτερα στον συνάδελφο και χαίρομαι πολύ για την πορεία του. Του εύχομαι τα καλύτερα και καλή συνέχεια στον Κισσαμικό».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad