Βοσνιάδης: Προετοιμασμένοι για το αποτέλεσμα

Χανιά | 19 Ιανουαρίου 2021, 20:39

Αν και χαρακτήρισε πρόβλημα το γεγονός ότι η ομάδα του εν αντιθέσει με τον Λεβαδειακό δεν έχει ακόμη παιχνίδι στα πόδια της ο Αλέκος Βοσνιάδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των Χανίων σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε ότι η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα στην έδρα ενός συνδιεκδικητή της ανόδου, ευχόμενος παράλληλα στο τέλος της σεζόν οι “μπλε” να έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Εδώ τελειώσαμε, εδώ ξαναρχίζουμε! Να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους μας. Να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές και να μην έχουμε προβλήματα σε αυτή τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, των τεσσάρων και κάτι μηνών, να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε αναβολές ή άλλα θέματα.

Ξεκινάμε απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές στην έδρα του, είναι πρόβλημα το ότι δεν παίξαμε την πρώτη αγωνιστική, γιατί ο αντίπαλος έχει μπει σε επίσημα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε αυτό να μη φανεί στο γήπεδο, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας και τη δυναμική του αντιπάλου. Μία ομάδα η οποία ξεκάθαρα έχει στόχο και αυτή την άνοδο, με ίδιο προπονητή, με μεγάλο μέρος του περσινού κορμού της και η οποία ενισχύθηκε και αυτή ποιοτικά. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να είμαστε η ομάδα η οποία θα πάρει αυτό που έχει θέσει σαν στόχο από το παιχνίδι.

Με το καλό να αρχίσουμε και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania