Βοσνιάδης για το “διαζύγιο” με Βέροια: Άλλα ήταν τα προβλήματά μας και όχι τα αποτελέσματα…

Super League 1 23 Σεπτεμβρίου 2016, 19:24

Πρώτες δηλώσεις από τον Αλέκο Βοσνιάδη σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα της Βέροιας. Σύμφωνα με τον 55χρονο τεχνικό, «δεν ήταν τα αρνητικά αποτελέσματα σίγουρα απέναντι σε δύο ομάδες που ήταν άλλου επιπέδου. Άλλα ήταν τα προβλήματά μας, αλλά είναι σημαντικό να μείνουν ανάμεσα σ’ εμάς και στη διοίκηση»...

Σύμφωνα με όσα τονίζει λοιπόν στο “Metropolis”: «Έγινε συζήτηση με την ομάδα. Δεν ήταν τα αρνητικά αποτελέσματα σίγουρα απέναντι σε δύο ομάδες που ήταν άλλου επιπέδου. Η Βέροια είναι μία καινούρια ομάδα που χτίστηκε μέσα στον Αύγουστο. Άλλα ήταν τα προβλήματά μας, αλλά είναι σημαντικό να μείνουν ανάμεσα σ’ εμάς και στη διοίκηση».

Για το αν το πρόβλημα ήταν τα αγωνιστικά αποτελέσματα: «Ξέραμε με ποιους αντιπάλους παίζαμε, ξέραμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο. Είχε γίνει αυτή η συζήτηση με την ομάδα. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη με την ΑΕΚ και πιστεύω ότι θα είναι και αύριο. Είναι μία ομάδα η Βέροια η οποία έχει βάθος στο ρόστερ, αλλά θέλει χρόνο γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές ήρθαν ανέτοιμοι και σ’ ένα μήνα μέσα δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα. Δεν ήταν καθαρά το αγωνιστικό».

Για τον λόγο που φεύγει από τη Βέροια: «Θα ήθελα να μείνει ανάμεσα σε μένα και τη διοίκηση. Είναι κάποια πράγματα που δε συμφωνήσαμε να τα κάνουμε και από την ώρα που δεν υπάρχει συμφωνία και έχουμε διαφορετικές απόψεις, είναι καλύτερο να μη κοροϊδευόμαστε».

Για το αν φεύγει από τη Βέροια σαν φίλος ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις του με τον σύλλογο: «Όχι, όχι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Περιμένουμε τα διαδικαστικά να κλείσουν. Από την ώρα που δε συμφωνούν δύο πλευρές, είναι καλύτερα να πηγαίνουμε παρακάτω».

Για το πώς αισθάνεται: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω. Κοιτάξτε, οι επαγγελματίες προπονητές πρέπει να ζουν με αυτά. Από τη στιγμή που πηγαίνεις σε μία ομάδα πρέπει να έχεις και τον τρόπο να φεύγεις. Έχουμε όλοι μας κάποια στάνταρντ μέχρι κάποιο σημείο. Υπάρχουν καλές συνεργασίες που τελειώνουν με στόχους, υπάρχουν συνεργασίες που δεν ταιριάζουν κάποια πράγματα. Φτάσαμε σε κάποια ηλικία που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ξαφνικά συμπεριφορές».

Για το αν προσπάθησε η διοίκηση να του “επιβάλλει” κάτι: «Σας είπα είναι κάτι που μένει μεταξύ μας. Δεν συμφωνήσαμε σε κάτι που θέλαμε και τελειώσαμε. Πάμε παρακάτω. Να ευχηθώ στην ομάδα, στην οποία πιστεύω πολύ, να έχει ηρεμία και στον επόμενο προπονητή καλή δύναμη».

Για το το αν έγινε κάτι σήμερα και έφυγε πριν τον αγώνα της Βέροιας: «Υπήρχε μία διαφωνία, η οποία δεν ξεπεράστηκε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Οι τέσσερις ομάδες έχουν ξεχωρίσει. Εμείς ζήσαμε τις δύο. Ο Πανιώνιος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ομάδες με πολλά προβλήματα. Νομίζω ότι έχουν βγει τα γκρουπ που θα ξεχωρίσουν. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα και είχε μέσα στον Αύγουστο. Έδειξε ότι δεν είναι στην κατάσταση των προηγούμενων χρόνων. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δείχνουν ότι είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό και μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσια το πρωτάθλημα. Κι επειδή ο καθρέφτης είναι τα γήπεδα, ελπίζω να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό γιατί το έχει ανάγκη ο κόσμος».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad