Βοσνιάδης: Ενα ανεξήγητο άγχος, να μην πετάμε “έτσι” βαθμούς!

Χανιά | 24 Ιανουαρίου 2021, 17:08

Φανερός ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο εκνευρισμός του Αλέκου Βοσνιάδη για το γεγονός ότι χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί στην έδρα του Καραϊσκάκη Αρτας.

Ο προπονητής των Χανίων στάθηκε… στα πάντα που έγιναν στο παιχνίδι, από το πέναλτι που δόθηκε και την αντίδραση που ακολούθησε μετά από τα Χανιά, μέχρι τις πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του και τις καθυστερήσεις του Καραϊσκάκη.

Προφανώς ο τεχνικός των Χανίων δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να μετουσιώσει, νικώντας το παιχνίδι, τις πολλές ευκαιρίες που είχε απέναντι στον Καραϊσκάκη, επεσήμανε όμως πως ο ίδιος και οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε το πέναλτι έπρεπε να “δώσουμε”, όπως δόθηκε, ούτε να πετάξουμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Εγινε το πέναλτι, αλλά είχαμε άλλα 90 λεπτά τουλάχιστον για να παίξουμε και να φέρουμε το αποτέλεσμα εκεί που θέλουμε. Το φέραμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αφού είχαμε χάσει τόσες ευκαιρίες. Μετά θέλει ψυχραιμία… Εχουμε πετάξει 10 στατικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο κι άλλες τόσες στο δεύτερο όπου δεν μπορούμε να σημαδέψουμε το στόχο! Πετάχτηκαν τόσα χτυπήματα, ένα ανεξήγητο άγχος! Εντάξει, άλλα παιχνίδια θα σου έρχονται θετικά, αλλά θα σου έρχονται ανάποδα… Στα ανάποδα θα πρέπει να μπορούμε ν’ αντιδράμε, να μάθουμε ν’ αντιδράμε! Δεν θα στραβώνει κάτι στο παιχνίδι και θα τρελαινόμαστε όλοι!

Κατά τ’ άλλα πήγαμε δυστυχώς σ’ ένα παιχνίδι που είχε πολλές καθυστερήσεις, δεν επιτρεπόταν να βρεθεί ρυθμός. Δίναμε τη μάχη να κρατήσουμε ήρεμους τους παίκτες, να μην ασχοληθούν με άλλα πράγματα και να “φύγει” το μυαλό τους με όλο αυτό που συνέβη εδώ με τις καθυστερήσεις κτλ. Τι να κάνουμε, θα παίξουμε και με αυτά. Οι ομάδες στόχων πρέπει να είναι προετοιμασμένες ν’ αντιμετωπίζουν και αυτές τις καταστάσεις. Δε φταίει κανείς άλλος, ο αντίπαλος έκανε τη δουλειά του. Εμείς έπρεπε να είμαστε ουσιαστικοί, ψύχραιμοι και να τελειώσουμε αυτά που δημιουργήσαμε.

Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα θα είναι έτσι. Το θέμα είναι να μην πετάμε βαθμούς, τους οποίους βάσει εικόνας τους δικαιούμαστε. Με τόσες τελικές κατορθώσαμε να μην πάρουμε τους τρεις πόντους. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα μας έρθουν πιο εύκολα γκολ και θα μπορέσουμε να λύσουμε πράγματα για να μην πετάμε βαθμούς».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania