Βόμβα Φυντικάκη! Δεν θα ηγηθεί της ΠΑΕ αλλά θα βοηθήσει ο Τζουγκαράκης

Χανιά | 6 Ιουλίου 2016, 23:26

Στο περιθώριο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά, ο πρόεδρος Ανδρέας Φυντικάκης έριξε και την έιδηση-βόμβα για την εμπλοκή του Μιχάλη Τζουγκαράκη στα κοινά της ομάδας. Όλο το ρεπορτάζ από το athlitiko.gr.

 

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Φυντικάκης, ο Μιχάλης Τζουγκαράκης δεν θα ηγηθεί της φετινής πορείας της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ (όπως τουλάχιστον πιθανολογούσαν πολλοί), ωστόσο θα βοηθήσει τον σύλλογο (ΠΑΕ και ερασιτέχνη) όπως ακριβώς έκανε και την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ειδικά προς το τέλος της χρονιάς όπου τα πράγματα είχαν δυσκολέψει αφάνταστα.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη ΑΟΧ ευχαρίστησαν δημοσίως τον Μιχάλη Τζουγκαράκη, διότι κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της Κ-19 του ΑΟΧ. Έξοδα που ήταν διόλου ευκαταφρόνητα.

Η δήλωση πάντως του προέδρου του ερασιτέχνη Ανδρέα Φυντικάκη δημιουργεί νέα δεδομένα σε ότι αφορά την ΠΑΕ. Οι πληροφορίες του athlitiko.gr πάντως αναφέρουν ότι πέραν του Μιχάλη Τζουγκαράκη που θα συνεισφέρει οικονομικά και ο ερασιτέχνης θα αποτελέσει “αιμοδότη” της ΠΑΕ, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθούν κι άλλοι “συμπαίκτες”, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad