ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει ο Γράφας!

Α.Ο. Χανιά | 8 Μαρτίου 2016, 19:11

Ο Θωμάς Γράφας επιστρέφει στον Α.Ο.Χανιά για να περισώσει ό,τι μπορεί και να οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή "μονοπάτια" μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

H μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Θωμάς Γράφας επιστρέφει στον ΑΟΧ και (ξανα)αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για να ολοκληρώσει (;) το έργο που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Η τραγική αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν ο Α.Ο.Χανιά ανάγκασε τους διοικούντες να αναθεωρήσουν την απόφαση, του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου είχαν έρθει σε λύση συνεργασίας με τον Γράφα και να τον επαναφέρουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόσμος που ειδικά το τελευταίο διάστημα είχε πάρει σαφή θέση…

Το athlitiko.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό που, αφενός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον ΑΟΧ, αφετέρου επεσήμανε ότι θα είναι άμεσα στα Χανιά. Ο Θωμάς Γράφας θα βρίσκεται την Τετάρτη (9/3) στα Χανιά και μάλιστα, θα κάνει την προπόνηση, το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Εννοείται ότι ο Θωμάς Γράφας θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο καθοριστικό παιχνίδι με την Καλλιθέα, την προσεχή Κυριακή (13/3).

Αξίζει να τονιστεί ότι ο ΑΟΧ έχει να κερδίσει από την περίοδο που ο Γράφας ήταν προπονητής στον ΑΟΧ. Από τις 24 Νοεμβρίου δηλαδή, στο 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, στα Περιβόλια.

Estrella
Papantonakis Cards