Βολτυράκης: Θα βοηθήσω τον ΟΦΗ

Πόλο 22 Σεπτεμβρίου 2016, 17:35

Πρώτες δηλώσεις από τον Μάκη Βολτυράκη σχετικά με την απόφαση για την ανάληψη από την πλευρά του της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.

Ο Χανιώτης τεχνικός μίλησε στο ofierasitechnis.gr, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα δουλέψει με τα νεαρά παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ του ΟΦΗ.

Για την απόφαση του να πει το “ναι” στην πρόταση του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Εχει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα του και θέλω να δουλέψω με αυτά. Πιστεύω ότι με τις εμπειρίες που έχω θα μπορέσω να τα βοηθήσω».

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην Κρήτη: «Η οικογένειά μου βρίσκεται στα Χανιά και ο ένας μου γιος στο Ηράκλειο. Θεώρησαν καλή την πρόταση του ΟΦΗ, γιατί θέλω να μείνω στο νησί. Το πόλο είναι για μένα αυτό που αγαπώ και γνωρίζω και πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό στον ΟΦΗ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το κολυμβητήριο Ηρακλείου: «Οι συνθήκες απ’ ό,τι είδα δεν είναι και οι καλύτερες. Δεν είναι στο επίπεδο που είχα συνηθίσει σε σχέση με άλλα κολυμβητήρια. Με τη δουλειά όμως θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας».

Για το ότι θα δουλέψει στην Α2: «Η αλήθεια είναι ότι την κατηγορία δεν την ξέρω, όσο την Α1. Δεν έχει σημασία. Θα τη μάθω. Εμένα με ενδιαφέρει τα παιδιά να δουλεύουν με όρεξη και στόχο να γίνουν καλύτεροι αθλητές και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει».

JoyMachine

Rabona ad