Βογιατζάκης: «Περιμένουμε το Υφυπουργείο για τα εισιτήρια της ΑΕΚ»

ΟΦΗ | 28 Φεβρουαρίου 2023, 20:10

Στο θέμα των εισιτηρίων του προσεχούς αγώνα με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης, τονίζοντας ότι «οι αγώνες πρέπει να γίνονται με φιλάθλους και των δύο ομάδων».

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί την ΑΕΚ (05/03, 19:30) στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν εισιτήρια, τον ΟΦΗ να δέχεται και την αστυνομία να διαφωνεί.

Μετά από όλα αυτά, η τελική απόφαση θα παρθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, σύμφωνα με όσα είπε ο Μανώλης Βογιατζάκης στον “αέρα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Θα σας πω τι ακριβώς ισχύει. Την προηγούμενη Παρασκευή, στην πρώτη σύσκεψη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε επίσημα εισιτήρια και ο ΟΦΗ όπως έκανε και στις περιπτώσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού απάντησε θετικά.

Η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική και πλέον περιμένουμε την απόφαση του Υφυπουργείου και ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει γιατί πιστεύουμε πως οι αγώνες πρέπει να γίνονται με φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Μέχρι την Πέμπτη (02/03) μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια όσοι φίλοι του ΟΦΗ έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτες φιλάθλου και με αυτήν την απόφαση θέλουμε να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους δώσουμε μία προτεραιότητα για να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad