Βλέπει Μιλούνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Πλατανιάς | 9 Μαΐου 2016, 15:37

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Λούκα Μιλούνοβιτς όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές από την Θεσσαλονίκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων της Θεσσαλονίκης (metrosport.gr) ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει στη μεταγραφική του λίστα και το όνομα του Σέρβου επιθετικού.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον Μιλούνοβιτς και οι άνθρωποί του έχουν σχηματίσει θετική άποψη. Ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός πέρυσι είχε 24 ματς και 4 γκολ σύνολο και φέτος 24 ματς και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του Λούκα στον Πλατανιά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και όπως έχουμε αναφέρει κατά το παρελθόν οι άνθρωποι της Χανιώτικης ομάδας δεν θα έλεγαν “όχι” σε μια πρόταση, που όμως θα κριθεί οικονομικά ικανοποιητική.

Πάντως είναι σίγουρο ότι προς το παρόν επίσημη κρούση δεν έχει γίνει, κάτι που επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ καθώς οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” σε πρώτη φάση μελετούν μεν την περίπτωση του “Μίλου” και σε συνδυασμό και με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη θέση θα αποφασίσουν αν θα κάνουν δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.   

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania