Βλάχος: Ανγκούλο… αντίστοιχων χαρακτηριστικών

Πλατανιάς | 5 Ιουλίου 2016, 10:43

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά Γιάννης Βλάχος είναι αρκετά ειλικρινής στις δηλώσεις του μιλώντας για το θέμα του Ανγκούλο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Πλατανιάς δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Ισπανού φορ να καταλήξει σε ομάδα η οποία θα του εξασφαλίσει σε ένα σημαντικό βαθμό το οικονομικό.

Ουσιαστικά, βάσει των λεγομένων του τεχνικού διευθυντή του Πλατανιά που χειρίζεται όλα αυτά τα σχετικά με την μεταγραφική οργάνωση θέματα της ομάδας, ο Ανγκούλο ετοιμάζεται να υπογράψει σε ομάδα μάλλον εκτός Ευρώπης και εφόσον αυτό συμβεί μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες, τότε ο Πλατανιάς θα καταλήξει στον αντικαταστάτη του. Αυτό μάλιστα όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Βλάχος, είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Σχετικά με την πιθανή πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, ο Γιάννης Βλάχος είναι σχετικά αποκαλυπτικός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε διάφορες επαφές με κάποιους απ’ τους παίκτες μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι επίσημο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γιάννη Βλάχο που έγιναν στο περιθώριο της “πρώτης” για τον Πλατανιά έχουν ως εξής: «Οι προσδοκίες που δημιουργήσαμε οι ίδιοι με την πορεία που είχαμε, βάλαμε σίγουρα ψηλά τον πήχη από μόνοι μας. Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ν’ ανταποκριθούμε και φέτος σε αυτό το ζητούμενο. Είναι δύσκολη χρονιά, πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι αυτή που πέρασε. Η ομάδα πρέπει να δείξει ανάλογη εικόνα όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της, τον τρόπο που έπαιξε στο γήπεδο και την αποτελεσματικότητα που είχε. Σίγουρα, είναι μια πιο δύσκολη χρονιά αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε. Το γεγονός ότι διατηρήσαμε το ρόστερ στο μεγαλύτερό του κομμάτι, οι παίκτες που θέλαμε δηλαδή να παραμείνουν, παρέμειναν, το γεγονός ότι, καλά, δεν συζητάμε το θέμα του προπονητή, ήταν το πρώτο που έπρεπε να γίνει, το γεγονός ότι ήρθαν παίκτες πολύ νωρίς και οι περισσότεροι αυτοί που θέλαμε, σίγουρα και η βοήθεια που είχαμε στο διοικητικό κομμάτι για να τελειώσουν γρήγορα αυτές οι μεταγραφές, ο προπονητής είναι νομίζω ικανοποιημένος από τον τρόπο που κινηθήκαμε και από εκεί και μετά είναι στο χέρι του τιμ και των παιδιών για να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα που είχαμε πέρσι. Πιστεύω ότι θα ‘μαστε αν όχι καλύτεροι, τουλάχιστον όπως ήμασταν πέρσι, γιατί και μόνο που διατηρείται η ίδια ομάδα, με το ίδιο ρόστερ, αυτό προϋποθέτει κάποια πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Αυτό δε σημαίνει ότι τα αποτελέσματα, η θέση μας μπορεί να είναι ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά περιμένουμε να παίξουμε αντίστοιχα καλό ποδόσφαιρο και ίσως και καλύτερο».

Για το τι έχει συμβεί με τον Ανγκούλο και τι ψάχνει πλέον ο Πλατανιάς: «Ο Ανγκούλο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για την ομάδα. Συμβαίνουν αυτά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το παιδί είναι σε μια ηλικία που ψάχνει να βρει κάτι πολύ καλύτερο ίσως για την καριέρα του όσον αφορά το οικονομικό και μόνο κομμάτι. Ψάχνει το μέλλον του λίγο μακριά από την Ευρώπη ίσως. Εμάς αυτό που μας ζήτησε, προσπαθήσαμε να τον ικανοποιήσουμε, θέλει χρόνο για να βρει ίσως μία καλή πρόταση. Δεν θα μπορούσες να κόψεις το δρόμο σε μια τέτοια περίπτωση σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δε δημιούργησε το παραμικρό. Η λογική λέει ότι μάλλον θα πάμε σε έναν άλλο παίκτη σε αυτή τη θέση».

Για το τι… παίκτης θα είναι αυτός: «Αντίστοιχων χαρακτηριστικών. Δηλαδή ένας επιθετικός με τα χαρακτηριστικά που έχει ο Ανγκούλο. Σίγουρα πρέπει να προετοιμαστούμε, είμαστε σε ένα βαθμό προετοιμασμένοι. Αν ο Ιγκορ στις επόμενες 2-3 μέρες καταλήξει σε αυτό που ετοιμάζει, νομίζω ότι εμείς θα πρέπει να κινηθούμε μετά αμέσως».

Για το τι άλλο θα πρέπει ν’ αναμένεται στις μεταγραφές: «Έχουμε ακόμη ένα, ας το πούμε, κενό στη θέση του αριστερού μπακ όπου αυτή τη στιγμή είναι μονάχα ο Βάντερσον. Δεν έχουμε άλλο παιδί να μπορεί να παίξει αυτή τη θέση. Κινούμαστε και προς τα εκεί.  Ήμασταν αρκετά κοντά σε μια περίπτωση ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή, επέλεξε να κάνει κάτι άλλο. Νομίζω ότι θα βρούμε τη λύση και σ’ αυτή τη θέση, αν και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή θ’ αποτελέσει με αυτή την ιστορία με τον Ανγκούλο, η θέση του επιθετικού».

Για το τι συμβαίνει με τα θέματα των πιθανών πωλήσεων παικτών του Πλατανιά: «Όσον αφορά τις αποχωρήσεις δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αποχωρήσει κάποιο από τα άλλα παιδιά. Αν υπάρξει όμως μία καλή πρόταση από οπουδήποτε και ικανοποιήσει την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, σίγουρα, δεν υπάρχει λόγος να μην τη συζητήσουμε. Εκεί φυσικά μετά θα προκύψει κάποια αντικατάσταση. Είμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε διάφορες επαφές με κάποιους απ’ τους παίκτες μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι επίσημο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad