Βλάχος: 6 γκολ σε 8λεπτο δεν έχουμε δεχτεί ποτέ – Τι είπε ο Μαχαίρας

Πόλο 24 Οκτωβρίου 2020, 18:34

Στην παραδοχή ότι η ομάδα του αιφνιδιάστηκε από τα Χανιά προχώρησε ο Θοδωρής Βλάχος με το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν αναμενόμενο οι παίκτες του να αιφνιδιαστούν διότι, όπως ομολόγησε, έξι γκολ σε ένα οκτάλεπτο δεν έχουν δεχτεί ποτέ…

«Τα Χανιά μπήκαν χωρίς να φοβηθούν και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο οκτάλεπτο», σημείωσε, λέγοντας για την ομάδα του στη συνέχεια: «Εμείς μπήκαμε πολύ νωθρά και νομίζω ότι μετά όλοι πείσμωσαν. Η διαφορά μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη γιατί άλλαξαν και πολλά νέα παιδιά της ομάδας των Χανίων, αλλά σίγουρα η διαφορά στη συνέχεια ήταν εμφανής και ουσιαστικά κάποια στιγμή μπορέσαμε και επιβάλαμε το ρυθμό μας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την ομάδα των Χανίων, καθώς και για τη δική του, απαντώντας τα εξής:

«Τα Χανιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και ήδη έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Νομίζω ότι και φέτος έχουν μια υπολογίσιμη ομάδα που δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα στο τέλος. Εχουν νέα παιδιά, έχουν και έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι μαζί τους. Εμείς έχουμε μία νέα ομάδα, καινούργια άτομα, υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα… Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα και θα δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στην Ευρώπη».

Τέλος, στον Θοδωρή Βλάχο έγινε ερώτηση εάν τον προβλημάτισε η ήττα στην πρεμιέρα της σεζόν από τη Βουλιαγμένη και απάντησε «πολύ»…

«Πολλές φορές, όμως, μια ήττα λειτουργεί πολύ καλύτερα από μια νίκη. Νομίζω ότι είμαστε μία ομάδα που πρέπει να ζυμωθεί και με ήττες και με νίκες για να φτάσει στο τέλος και να πετύχει το στόχο της», ήταν οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μαχαίρας όπως ήταν φυσιολογικό δήλωσε χαρούμενος για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας ότι θα ήθελε να δείξει αυτό το πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια.

«Νομίζω ότι για ένα ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μετά, όταν έφυγε λίγο το ματς δοκιμάσαμε κάποια πράγματα να βρούμε λύσεις σε περιπτώσεις που θα κολλήσουμε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εχουμε ακόμα τρία δύσκολα παιχνίδια όπου δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε βαθμούς κόντρα σε ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην τετράδα. Είχαμε διαφορετική εικόνα σε κάθε ημίχρονο, ελπίζω να συνεχίσουμε με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΝΟΧ.

karta antonis garden