Βλαχάκη: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Εκτός συνόρων | 21 Μαρτίου 2025, 20:58

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν είναι μόνο η ήττα αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα» δήλωσε η Κωνσταντίνα Βλαχάκη μετά την ήττα της Θέτιδας από τον Πανιώνιο στο φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών.

Kritiko Ergastiri

Οι γυναίκες του Πανιωνίου επικράτησαν με 3-0 σετ της Θέτιδας Βούλας στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ 4 που διεξάγεται στην Κοζάνη και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Χανιώτισσα βολεϊμπολίστρια της Θέτιδας, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, δήλωσε μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν είναι μόνο η ήττα, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ξέραμε ότι έχουμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο αλλά μας στεναχωρεί που δεν παίξαμε καλύτερα. Δεν σταματάει κάτι όμως για εμάς, τώρα ξεκινούν τα πλέι οφ και θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε όμορφο βόλεϊ.»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad