Βίντεο με συναίσθημα και ανθρωπιά από Κιάσσο

Παρασκήνιο Football League | 13 Οκτωβρίου 2016, 23:33

Ένα βίντεο γεμάτο συναίσθημα ανήρτησε στο διαδίκτυο ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, Κώστας Κιάσσος.

Ο Χανιώτης αειθαλής άσος  ανέβασε ένα βίντεο στο facebook στο οποίο αναφέρθηκε σε δυο φιλικά, φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το ένα έγινε  την Τετάρτη (12/10) στο Λασίθι όπου ο ΟΦΗ έπαιξε με μία μεικτή ερασιτεχνών, ενώ το άλλο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (17/10), επίσης στο Λασίθι και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικά είπε: «Ανεβάζω αυτό το βιντεάκι για δύο λόγους. Και οι δύο λόγοι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο ένας έγινε σήμερα, ο άλλος θα γίνει τη Δευτέρα. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ό,τι πιο ιδιαίτερο για μένα και την προσωπική μου ζωή, το ότι βρέθηκα σε αυτό το ματς φιλανθρωπικού σκοπού. Θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό ματς που έχουμε δώσει σαν ΟΦΗ. Άσχετο με τη σημασία που είχε σαν παιχνίδι. Δεν είχε σημασία ούτε η εμφάνιση ούτε το αποτέλεσμα. Το κάνει τόσο σημαντικό ο λόγος για τον οποίο βρεθήκαμε εκεί. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ που δέχτηκε αυτή την πρόσκληση.

Ο δεύτερος λόγος αφορά ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα επίσης. Θα παίξουμε με τον ΠΣΑΠ ένα φιλικό στην Ιεράπετρα νομίζω στις 16.30. Αφορά τον κ. Ανδρέα, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα για να παραμείνει στη ζωή κόντρα σε αυτή την πολύ σκληρή ασθένεια του καρκίνου. Γνωρίζω τι δύσκολες εποχές υπάρχουν, πόσο δύσκολα περνούν όλοι οι Έλληνες και τι αντιμετωπίζουν καθημερινά. Θα γράψω τα τηλέφωνα του ΠΣΑΠ. Εγώ το ξεκαθαρίζω, είμαι αμέτοχος. Αν θέλετε να κάνετε κάποια δωρεά, ας επικοινωνήσετε με τον ΠΣΑΠ».

Το video:

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad