Βήμα τίτλου η Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα Κορωνίς | 9 Απριλίου 2017, 18:53

Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε η Παλαιόχωρα που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 2-0 την Κορωνίδα. Η σελινιώτικη ομάδα αποσπάστηκε πλέον πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Πανακρωτηριακό, μία αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι, στο Ακρωτήρι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη είχε χαμένο πέναλτι στο 30′, με τον Δρακάκη (το απέκρουσε ο Βολάνης), ο οποίος είχε και δοκάρι πιο πριν στο 18′. Δοκάρι είχε και ο Α.Μανουσάκης στο 32′, ο οποίος άνοιξε τελικά το σκορ στο 60′, με πέναλτι (1-0) -το δεύτερο στο ματς- που υποδείχτηκε αυτή την φορά σε μαρκάρισμα πάνω στον Θεοδωράκη. 

Ο Μανουσάκης είχε ακόμα ένα δοκάρι λίγο αργότερα στο 65′, όπως και ο Μποτωνάκης στο 80’σε εκτέλεση φάουλ στο 80′.Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ψαράκης στο 85′, που είχε περάσει αλλαγή μόλις έξι λεπτά νωρίτερα, μετά την πάσα από τον Ζαϊμίδη.

Παλαιόχωρα (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Θεοδωράκης, Ζαχαράκης, Λ. Μανουσάκης, Λιονάκης, Αντ. Μανουσάκης, Περαθωράκης, Κουλούρης (55′ Μάστορας), Ζαϊμίδης  (88′ Παπαοκωνσταντάκης), Μποτωνάκης, Δρακάκης (79′ Ψαράκης)

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Βολάνης, Μανουσάκης (85′ Σαπουνάκης), Τρούλος, Κακαξυλάκης (72′ Τσαποσβίλι), Μαυρογιαννάκης, Αννιτσάκης,Βαρδάκης ,Τζανουκάκης, Πατσαρίκας (85’Παπαδογιαννάκης), Μεσαρχάκης

Estrella