Βήμα παραμονής τα Κεραμειά

Ροδωπού Κεραμειά | 19 Μαρτίου 2017, 21:53

Σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία πραγματοποίησαν τα Κεραμειά, επικρατώντας με 3-0 των Ροδωπού, στο γήπεδο των Νεροκούρου.

Η ομάδα του Γιάννη Λαμπαρδάκη, με την 3η νίκη της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, αύξησε τη διαφορά της από τη ζώνη υποβιβασμού στους 5 βαθμούς.

Ο δρόμος της νίκης άνοιξε στο 8’ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από τον τερματοφύλακα των Ροδωπού Σαραντολάκη, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 1-0. Στο 30’ ο Κουκλάκης σημείωσε το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 55’ ο Μεντάκης.

Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρατζά στο 70’.

Κεραμειά (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Νιαουνάκης, Λουκόπουλος, Μπαμπουνάκης, Μίχος, Κουκλάκης, Ζιλφιγαρίδης (20’ λ.τρ. Δ. Νταμαδάκης), Μαρκάκης, Ζαχαριουδάκης, Καλαμπαλίκης (63’ Γκιούλας), Τρουλλινός, Μεντάκης.

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Περουλάκης (46’ Μαναρώλης), Μακράκης, Καλογεράκης, Καρατζάς, Τσαβαρής (75’ Β. Βασίλιεβ), Α. Παπαδημητρίου, Ρουστέμι, Γιανναράκης, Τόμα, Κοκκινάκης.

 

Rabona ad