Βγήκε από τη ζώνη ο Τιτάν

Τιτάν Νέος Σαμψών | 5 Μαρτίου 2023, 13:53

O Tιτάν πήρε το τοπικό ντέρμπι του Αποκόρωνα με τον Νέο Σαμψών και βγήκε πρώτη φορά έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Oinolatris

Η νίκη 2-1 ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει, βγάζοντας αντίδραση τελικά στο δεύτερο 45λεπτο.

Με αυτή τη νίκη βγήκε και έξω από τη ζώνη και θα περιμένει τα απογευματινά αποτελέσματα για να φανεί εάν θα παραμείνει εκεί μετά το πέρας της αγωνιστικής.

Στο πρώτο μέρος ο Νέος Σαμψών προηγήθηκε στο 20′ μετά από πάσα του Γκάγκτζα και πλασέ του Ευθυμάκη για το 0-1.

Ο Τιτάν απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε πολύ γρήγορα στο 55′ μετά από ασίστ του Σταμούλη και κεφαλιά του Ι. Σπαθαράκη σε 1-1, για να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή στο 70′ ο Σταμούλης από την άσπρη βούλα (2-1). Παράβαση την οποία κέρδισε ο ο Σοφιανόπουλος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παλαθούρας είχε φάουλ στο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Μαραγκάκης

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Μικλοβάν, Μουτσάκης, Σταμούλης, Μανουσάκης Ι., Σπαθαράκης Α. (88′ Γιανναράκης), Ματζοράκης (58′ Σερανάι), Μανουσάκης Α. (80′ Μπεθάνης), Χριστουλάκης (88′ Αννιτσάκης), Σπαθαράκης Π., Τζομπανάκης, Σοφιανόπουλος

Νέος Σαμψών (Παναγιώτης Παλαθούρας): Καπαδουκάκης, Σαρτζετάκης, Βαρίκος, Κοντός, Διαμαντάκης, Γκάγκτζας, Μαρτσάκης (75′ Λαβράνος), Μπολανάκης, Δόβελος, Ευθυμάκης (60′ Μπαμπούλιας), Παλαθούρας

 

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad