Βγάζει και γλώσσα ο Τριανταφύλλου αντί να σιωπά

ΕΠΣΧ 12 Μαρτίου 2023, 11:31

Η σιωπή πολλές φορές είναι ο καλύτερος σύμβουλος, ωστόσο αντί ο Γ. Τριανταφύλλου να κάνει χρήση αυτής της σοφής επιλογής προτιμά να κάνει και αναρτήσεις, κάνοντας μάλιστα λόγο για «αποκατάσταση της αλήθειας»!

Oinolatris

Παρότι το athlitiko έχει τη συνομιλία με άνθρωπο της διαιτησίας που μας είπε ξεκάθαρα ότι όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣ Χανίων έλαβαν εντολή να μη δίνονται στο athlitiko τα φύλλα αγώνος, ο κ. Τριανταφύλλου αποφασίζει να κάνει για μια ακόμα φορά το άσπρο μαύρο, γράφοντας πράγματα που το μόνο που κάνουν, είναι να τον εκθέτουν ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των ανθρώπων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Μονάχα αυτό: Δεν χρειάζεται να μας υποδείξει ο κ. Τριανταφύλλου, που είναι ένα καλό ερώτημα αν καλύπτει τις προδιαγραφές, έχει δηλαδή τα προσόντα για να κάνει έστω και αυτούς τους τυπικούς ορισμούς των διαιτητών στα ματς του τοπικού, για το τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Τα γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον ίδιο. Η δική μας επισήμανση έχει να κάνει αφενός με το ότι πριν το άρθρο του athlitiko πάρθηκε αυτή η οδηγία που ο ίδιος τολμά κιόλας να διαψεύδει, ίσως γιατί το μετάνιωσε ή δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί και αφετέρου, ποτέ δεν είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των αθλητικογράφων του athlitiko.

Τόσα χρόνια είχατε κάποιο πρόβλημα κ. Τριανταφύλλου ή μας κάνατε τη χάρη;

Ας μας απαντήσει ο κ. Τριανταφύλλου, αντί να γράφει ανακρίβειες, που δεν τον πιστεύουν ούτε οι ίδιοι που τα διαβάζουν γιατί αποφασίζει να επιλέγει το athlitiko ώστε να εξαιρείται από αυτή την ευκολία με τα φ.α. και όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ των Χανίων να απολαμβάνουν από την άλλη τα “προνόμιά” του.

Να μας απαντήσει ο κ. Τριανταφύλλου που κρίνουμε ότι είναι ανεπαρκής βάσει γεγονότων στα καθήκοντά του γιατί εκ των υστέρων μαθαίνει το athlitiko για αλλαγές διαιτητών σε αγώνες που στο μεταξύ έχουν διαρρεύσει σε άλλα ΜΜΕ των Χανίων κι έχουν ανακοινωθεί μετά τους ορισμούς.

Εχετε επιλεκτική προτίμηση για έκτακτες αλλαγές που αποφασίζονται κ. Τριανταφύλλου;

Καλύτερα κ. Τριανταφύλλου να αφήσετε την θέση σας σε κάποιον ικανότερο, που αντί να βγάζει χαριτωμένες σέλφι με τους διαιτητές της ΕΠΣ Χανίων θα μπορούσε να ενσκήψει στα πραγματικά προβλήματα της διαιτησίας.

Η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη που τολμάτε να μιλήσετε και για παραπληροφόρηση στο athlitiko, το οποίο προτιμάτε να διαβάζετε ανελλιπώς στο μεταξύ.

Αντε κάντε μας τη χάρη.

Η δημοσίευση από τον “βαρύ” κ. Τριανταφύλλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει ως εξής:

«Δυστυχώς η παραπληροφόρηση καλά κρατεί… Δε μας εκπλήσσει το γεγονός, ωστόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρουμε τα ακόλουθα: Κανείς αποκλεισμός κανενός ΜΜΕ δεν υπάρχει από την Επιτροπή Διαιτησίας. Ο τρόπος λήψης των συνθέσεων των ομάδων μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης από ένα δημοσιογράφο είναι σαφής, καθορισμένος και γνωστός. Και προφανώς προϋποθέτει τη φυσική παρουσία του δημοσιογράφου στον αγωνιστικό χώρο. Όπως πιθανόν και άλλα στοιχεία που αφορούν τον αγώνα για την πλήρη κάλυψη του (γκολ, κάρτες, αλλαγές κλπ). Σε αυτά φυσικά και ΔΕΝ περιλαμβάνετε η λήψη φωτογραφιών από τους Αξιωματούχους του Αγώνα (δηλαδή τους Διαιτητές) ή άλλους εμπλεκόμενος στον αγώνα του Φ.Α., και η αποστολή τους στα κινητά  ενδιαφερομένων (πάσης φύσεως). Τα φύλλα αγώνων δεν αποτελούν έγγραφα τα στοιχεία των οποίων επιτρέπεται να διακινούνται με τέτοιο τρόπο.

Καλή ποδοσφαιριστή Κυριακή σε όλους».

Estrella
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad