Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Κύπελλο Χανίων | 29 Ιανουαρίου 2020, 10:22

Το απόγευμα θα γίνει γνωστό το ζευγάρι για τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων. Ειδικότερα, τα δύο εισιτήρια θα διεκδικήσουν οι Πανακρωτηριακός, Απόλλων, Μινώταυρος και Ίκαρος.

Στο παιχνίδι που κεντρίζει σίγουρα το ενδιαφέρον στο γήπεδο της Σούδας, ο Απόλλων υποδέχεται τον Πανακρωτηριακό σε μία μάχη που θυμίζει την περσινή κούρσα του τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ.

Σε αυτό το ματς οι δύο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλες φέτος, με τον Πανακρωτηριακό να είναι μάλιστα η τελευταία ομάδα που είχε κερδίσει τον Απόλλωνα σε επίπεδο πρωταθλήματος, πριν περίπου 15 μήνες.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο η ομάδα του Ακρωτηρίου που ολοκλήρωσε εξαιρετικά το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, όσο και ο Απόλλωνα που κάνει φέτος απίθανη πορεία και είναι πρωτοπόρος στην Α’ ΕΠΣΧ  και αήττητος γενικότερα και στις δύο διοργανώσεις.

Στο άλλο ματς, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Μινώταυρος με τον Ίκαρο και όποια ομάδα καταφέρει να προκριθεί θα έχει καταφέρει σίγουρα να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση φέτος.

Ουδείς από τους δύο, όταν ξεκινούσε πριν μερικούς μήνες αυτό το “ταξίδι” του Κυπέλλου, θα μπορούσε να φανταστεί η πορεία θα φτάσει τόσο μακριά και να που παρουσιάζεται λοιπόν και στις δύο ομάδες η τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στη γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου στο γήπεδο Περιβολίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14.30 Απόλλων-Πανακρωτηριακός στη Σούδα
14.30 Μινώταυρος-Ίκαρος στις Μουρνιές

Τα αγωνιστικά νέα των τεσσάρων ομάδων

Πανακρωτηριακός
Απόλλων
Μινώταυρος
Ίκαρος

Estrella

Rabona ad