Βετούλας: Το κίνητρο είναι μεγάλο

Ρέθυμνο Cretan Kings | 3 Οκτωβρίου 2017, 21:28

Μεγάλο είναι το κίνητρο για το Ρέθυμνο Cretan Kings απέναντι στην ΑΕΚ όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας, που παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει στη συνέχεια και το εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο προπονητής των Cretan Kings αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι έχει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (04/10) δήλωσε τα εξής: «Το ματς της Τετάρτης θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε στη Ρόδο για αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό, σ’ ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Τα παιδιά το ξέρουν. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και να ανταπεξέλθουμε στην αθλητικότητα και στο εξαιρετικό τρανζίσιον παιχνίδι που έχει η ΑΕΚ. Θεωρώ πως διαθέτει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών. Με Αμερικάνους με αθλητικότητα και με σχήματα για κάθε περίσταση του παιχνιδιού. Έμπειροι Αμερικάνοι και Έλληνες, όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μαυροειδής που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα».

 

karta antonis garden