Βετούλας: Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση

Ρέθυμνο Cretan Kings | 3 Φεβρουαρίου 2017, 17:08

Ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Ρέθυμνο Cretan Kigsn, απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα Πάτρας, στον οποίο είχε σημαντική παρουσία και ως παίκτης, θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Βετούλας.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας που εκπροσωπεί την Κρήτη στην Basket League μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (04/02, 17:00), που είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Φυσικά δεν γίνεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα μέσα σε τόσο λίγες μέρες. Θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το ψυχολογικό κομμάτι. Τα παιδιά δείχνουν πολλή διάθεση και έχουν όρεξη τις μέρες που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση.

Ο Απόλλωνας προέρχεται και εκείνος από κάποιες ήττες και είναι εξίσου πολύ σημαντικό παιχνίδι και για αυτούς. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να φύγουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται. Σίγουρα ο Απόλλωνας για μένα είναι κάτι διαφορετικό, αφού ήμουν 5 χρόνια ως προπονητής εκεί, αλλά τώρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε 100% έτοιμοι ώστε να κερδίσουμε.

Η άμυνα και τα ριμπάουντ είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να μας δώσουν τη νίκη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε εκτός παιχνιδιού τα ατού του Απόλλωνα αλλά η άμυνα και τα ριμπάουντ και ιδιαίτερα στο γήπεδο μας είναι πολύ σημαντικά».

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad