Βετούλας: Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι

Ρέθυμνο Cretan Kings | 4 Φεβρουαρίου 2017, 23:08

Ιδιαίτερα αγχωτικό χαρακτήρισε το εντός έδρας παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Απόλλωνα Πατρών ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Βετούλας, ο οποίος τόνισε επίσης πως στόχος πλέον είναι το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Θεωρώ πως ήταν ένα ιδιαίτερα αγχωτικό παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα όσον αφορά εμάς. Σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο ημίχρονα και το αποδεικνύουν οι 55 πόντοι που δεχθήκαμε. Δεν επιτρέψαμε στον Απόλλωνα να βγάλει κάποια σουτ, όντας μία φύσει επιθετική ομάδα. Το ότι κάναμε 10 λάθη στο α’ μέρος και ήμασταν κοντά στο σκορ έδειχνε πως αν παίζαμε πιο απελευθερωμένα στην επίθεση θα κερδίζαμε εύκολα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το 3ο δεκάλεπτο και από κει και πέρα η άμυνα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της ομάδας. Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Σίγουρα ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που αγαπώ. Θέλω να σωθεί. Από κει και πέρα είμαι σε άλλη ομάδα και αυτήν θα υποστηρίξω με πάθος».

Από την πλευρά τον παικτών μίλησε ο Ρόμπερτ Άρνολντ, ο οποίος τόνισε: «Στο α’ ημίχρονο παίξαμε λίγο νευρικά και κάναμε πολλά λάθη. Στο γ’ δεκάλεπτο βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Σημειώσαμε 26 πόντους και κάναμε ουσιαστικά ένα λάθος. Σουτάραμε καλύτερα, βγάλαμε ενέργεια και πάθος και νομίζω πως το «κλειδί» της σημερινής νίκης ήταν αυτό».

Σε ερώτηση για τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες ανέφερε: «Νομίζω πως ήταν περισσότερο ψυχολογικό. Ενώ παίζαμε σκληρά και προσπαθούσαμε, δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία, κάναμε λάθη και ήττες και αυτό γύρισε εις βάρος μας».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad