Βερναδάκης: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 29 Φεβρουαρίου 2016, 23:16

Ο άμεσος βοηθός του Γιώργου Λυρώνη, Κώστας Βερναδάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας το ισόπαλο 0-0 του ΑΟΧ απέναντι στον Κισσαμικό. Σύμφωνα με τον Χανιώτη τεχνικό, το αποτέλεσμα είναι άδικο και η ομάδα του βάσει ευκαιριών άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Όπως είπε: «Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ισοπαλία μας αδικεί 100%. Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπάθησαν να κρατήσουν τις άμυνες τους σε πολύ καλό βαθμό. Δεν έγιναν φάσεις, αλλά στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε τελείως. Εμείς κάναμε αλλαγές, ενισχύοντας τα άκρα μας και κατορθώσαμε να κάνουμε τρεις με τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες όπου έπρεπε να είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Κισσαμικός ήταν πάρα πολύ καλός, όμως δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά αμυντικά και θα ξαναπώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ήρθαμε στο Μάλεμε για να κερδίσουμε και τελικά πήραμε έναν βαθμό.

Από κει και πέρα προχωράμε μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για την προσπάθεια που κάνει και εύχομαι καλή συνέχεια στο Κισσαμικό. Είμαστε δύο σωματεία του νομού Χανίων και το παιχνίδι ήταν μία διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους».

Estrella
Papantonakis Cards