Βεργανελάκης: Κάθε εβδομάδα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι

Απόλλων | 29 Οκτωβρίου 2017, 23:35

 

Ικανοποιημένος για ακόμα μία φορά από την απόδοση των παικτών του και τη νέα νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μάνος Βεργανελάκης, σε δηλώσεις του στο athlitiko μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπάθα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Απόλλωνας παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα και καλύτερος, ενώ τόνισε τη σημασία της νίκης απέναντι στη Σπάθα, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλοδουλεμένη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη. Είμαστε μία ομάδα που κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που βρισκόταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο πρώτο λεπτό. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειληθήκαμε πέρα από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Στο β΄μέρος οι αλλαγές μας έδωσαν πολύ ενέργεια και γίναμε περισσότερο δημιουργικοί και εκτός από το γκολ είχαμε και άλλες φάσεις να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Θε πρέπει να βελτιώσουμε τις τελικές μας ενέργειες και την τελική πάσα και να μην έχουμε στιγμές αδράνειας, όπως στη φάση του πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπάθας για την μέχρι τώρα πορεία και το συνάδελφο Βαγγέλη Αγγελάκη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis