Βεργανελάκης: Ενα καλό μάθημα για εμάς

Πανακρωτηριακός | 3 Οκτωβρίου 2020, 19:53

Εκ προοιμίου δύσκολο έργο είχε ο Πανακρωτηριακός απέναντι στον Αρη Σούδας, για το Σούπερ Καπ, με τον Μάνο Βεργανελάκη να έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν και σημείωση ότι για το “βάρος” της φανέλας του Πανακρωτηριακού τα 5 γκολ ήταν πολλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο athlitiko έχουν ως εξής: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που θα παίξει στη Γ’ Εθνική. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, που μέρα με τη μέρα τη “χτίζουμε”. Προσπαθήσαμε αρκετά, βγάλαμε μία καλή εικόνα. Ο Πανακρωτηριακός έχει πολύ μέλλον, έχει παιδιά που θα προσπαθούν και δουλεύουν πάρα πολύ και κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι καλύτερα. Είναι βαρύ το σκορ για εμάς, είναι πολλά τα πέντε γκολ για τον Πανακρωτηριακό, γιατί η φανέλα του είναι βαριά. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία 6-7 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και γενικά όλα τα χρόνια της παρουσίας του είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάθε αρχή και δύσκολη. Είναι κάτι όμορφο να παίζεις στα Περιβόλια, θεωρώ ότι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάναμε κάποια μικρολαθάκια, αλλά είναι ένα καλό μάθημα για εμάς».

Για το τι κρατά εν όψει των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας «Κρατάω πράγματα, η ομάδα πέτυχε ένα γκολ, δημιούργησε αρκετά και ήμασταν συγκεντρωμένοι πάνω στο πλάνο, όσο μπορούσαμε. Η πίεση ήταν ασφυκτική, υπήρχε και ο παράγοντας του φυσικού χόρτου και ήταν και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσαμε λόγω των περιοριστικών μέτρων να κάνουμε προπόνηση όπως θέλουμε και να δώσουμε φιλικά, αλλά προχωράμε. Ό,τι και να κάναμε εμείς έχουμε ένα πλάνο, όπου δεν θα υπάρχει ούτε απογοήτευση, ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός. Κρατάμε τα καλά από το παιχνίδι και όλα μας τα “μείον” θα τα δουλεύουμε καθημερινά από τη Δευτέρα για να τα βελτιώσουμε».

Mikel Chania Delivery