Βελτίωσε το ρεκόρ του με την Εθνική ο Καλαϊτζάκης

Μπάσκετ 28 Φεβρουαρίου 2023, 16:02

Το "παράθυρο" του Φεβρουαρίου βρήκε πολλά νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα, για τα παιχνίδια με τη Σερβία στα Ανω Λιόσια και τη Λετονία στη Ρίγα.

KTEO Κρήτης

Ένα από αυτά και ο Ηρακλειώτης Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος στο συναρπαστικό παιχνίδι με τη Σερβία βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με την Εθνική ομάδα, σημειώνοντας 10 πόντους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΟΚ στην ιστοσελίδα της για τα νέα πρόσωπα:

Η Εθνική Ανδρών έκλεισε το τελευταίο παράθυρο  της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με μία νίκη επί της Σερβίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και σε ένα γεμάτο γήπεδο στα Άνω Λιόσια και μια ήττα στη Ρίγα από τη Λετονία, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει από το παράθυρο του Νοεμβρίου την πρόκριση στην τελική φάση.

Συνολικά πέντε παίκτες έκαναν το ντεμπούτο τους στα γαλανόλευκα. Ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Τζορτζ Πάπας κατέγραψαν την πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών στον αγώνα με τη Σερβία. Ο Γιώργος Τανούλης και ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών στον αγώνα με τη Λετονία. Οι δυο τους, όπως και ο Πάπας σημείωσαν και τους πρώτους πόντους τους με την Εθνική Ανδρών, στη Ρίγα.

Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος στον αγώνα με τη Σερβία και στη δεύτερη συμμετοχή τους με την Εθνική Ανδρών έστειλαν την μπάλα μέσα από το διχτάκι για πρώτη φορά, σημειώνοντας από τρεις πόντους. Ο δεύτερος σημείωσε οχτώ πόντους στον αγώνα με τη Λετονία.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος συνέτριψαν τα προηγούμενα ατομικά τους ρεκόρ πόντων στον αγώνα των Άνω Λιοσίων. Ο πρώτος σημείωσε 23 πόντους και ο δεύτερος 28. Το δικό τους ρεκόρ βελτίωσαν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Χουγκάζ με 10 και 8 αντίστοιχα.  

 

Rabona ad