Βέλιτς: Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα

Επισκοπή | 16 Μαΐου 2021, 21:08

Χαρούμενος από τη νίκη επί της Καλαμάτας και υπερήφανος από τους ποδοσφαιριστές εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αμέσως μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας με 1-0…

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα σημαντικό ματς, ένα από τα ντέρμπι κορυφής. Σήμερα κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα, έναν μεγάλο αντίπαλο που διαθέτει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έχει πολλές επιλογές καθώς διαθέτει την ευχέρεια να ξεκουράζει 4-5 σε κάθε ματς.

Το α’ ημίχρονο θεωρώ ότι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και προσδιορίσαμε τον τρόπο που θα μας οδηγήσει στη νίκη κάτι που μας έκανε να φτάσουμε στην επίτευξη του τέρματος. Στη συνέχεια ελέγξαμε τους χώρους και η Καλαμάτα ουσιαστικά, δεν μας δημιούργησε ούτε μία φάση.

Αν είχαμε λίγη περισσότερη ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια μετά το 1-0, θα μπορούσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί για να φτάσουμε ενδεχομένως στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος. Ο οργανισμός της Επισκοπής άξιζε αυτή τη νίκη με όλες τις δυσκολίες που παλεύουμε καθημερινά αλλά, τα πολλά συγχαρητήρια ανήκουν σαφέστατα στους ποδοσφαιριστές μου.»

Και τελικά που το πάει η Επισκοπή; «Η Επισκοπή πάει στη Σπάρτη για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη (γέλια και αμέσως μετά έδειξε ότι ο ίδιος κρατάει χαμηλά το κεφάλι). Θα προσπαθήσει με τις δυνάμεις που έχει να είναι και πάλι ανταγωνιστική και να παίξει για τη νίκη.»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad