Βέλιτς: Είμαστε ουσιαστικά τρίτοι

Επισκοπή | 6 Ιουνίου 2021, 21:19

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Γιάσμινκο Βέλιτς για τη νίκη της ομάδας του επί του Ιάλυσου.

Ο Βόσνιος τεχνικός της Επισκοπής στάθηκε στους παράγοντες που έχουν παίξει ρόλο μέχρι σήμερα προκειμένου η ομάδα του όπως τόνισε να μπορούσε να διεκδικεί ακόμα και την κορυφή.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Βέλιτς έχουν ως εξής:

«Για μένα αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη, αλλά και για την εν γένει προσπάθειά τους. Η νίκη είναι σημαντική γιατί ο στόχος παραμονής (αυτό που κυνηγούν πολλές ομάδες) τελείωσε. Επίσης είναι σημαντική γιατί αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα και που είναι άμεσος αντίπαλός μας για τη διεκδίκηση στις υψηλές θέσεις. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ουσιαστικά στην 3η θέση. Θα μπορούσα να πω ότι καμία συνθήκη δεν μας ευνόησε φέτος προκειμένου να δούμε τι παραπάνω ώθηση θα μπορούσαμε να της δώσουμε. Κι όλα αυτά γιατί, είχαμε περιορισμένες επιλογές, διαιτητικές αποφάσεις όλες εις βάρος μας, δύο παίκτες με πρόσθιο χιαστό (Καλογεράκης, Γιαννιώτης) και θα μπορούσα να πω κι άλλα… Αν είχαμε λίγη τύχη πάνω σ’ αυτούς τους τομείς, σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα και στη διεκδίκηση της κορυφής. Οπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, τους ανήκει εξ ολοκλήρου η νίκη και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια για να πλασαριστούμε σε υψηλότερες θέσεις.

Για το ματς με τον Ιάλυσο αυτό καθαυτό: «Για άλλο ένα ματς δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ούτε μία φάση. Εχουμε το αήττητο στην έδρα μας, έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ στην έδρα μας. Κάναμε ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο, επιθετικό με πρωτοβουλίες κινήσεων, με αρκετές φάσεις. Στο β’ ημίχρονο το χειριστήκαμε διαφορετικά γιατί ξέραμε ότι χρειάζεται υπομονή. Δημιουργήσαμε πάντως και εκεί πολλές φάσεις και νομίζω ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad