Βέλιτς: Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά

Επισκοπή | 30 Μαΐου 2021, 23:39

Για την "λευκή" ισοπαλία στο Ρέθυμνο μίλησαν οι προπονητές της Επισκοπής (Βέλιτς) και του Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης).

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία της Επισκοπής, στα δύο ματς ανά εβδομάδα που έχουν εξαντλήσει τους ποδοσφαιριστές του και υποσχέθηκε «να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο όσο και ανταγωνιστικό ματς απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το Αιγάλεω έχει επενδύσει στη Football League κάτι που το είχαμε διαπιστώσει άλλωστε και από το ματς του πρώτου γύρου.

Οι συνθήκες το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο από τη στιγμή που εμείς αγωνιζόμασταν πριν από τέσσερις μέρες (με Ασπρόπυργο), ενώ το Αιγάλεω επέστρεφε από κανονική ροή αγώνων Κυριακή με Κυριακή.

Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, με ευκολία φτάναμε στο ύψος της αντίπαλης περιοχής, αλλά εκεί μας έλειψε η επιθετικότητα και η αποφασιστικότητα που έπρεπε. Όλα αυτά ως τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Από και πέρα, σίγουρα μας αναστάτωσε η μεγάλη ευκαιρία των αντιπάλων (μιλάμε για τη μία και μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα) αν θυμάμαι καλά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και πήγαμε στο ημίχρονο όπου μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και ζητήσαμε να φέρουμε το ματς σε ισορροπία εκεί που θέλαμε δηλαδή ούτως ώστε να κυνηγήσουμε τη νίκη. Δ

εν έχω παράπονο από τα παιδιά. Σίγουρα τα συνεχόμενα ματς από ένα σημείο και μετά, φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα τα τελευταία τέσσερα παιγνίδια προσπαθώντας να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτά.

Επί της ουσίας, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία που διαγράφει η ομάδα αυτή τη στιγμή.

Έτσι όπως κυλάει το πρωτάθλημα και έτσι όπως η ομάδα διαγράφει μία πορεία πρωταθλητισμού -ακόμα και τώρα σχεδόν πρωταθλητισμού- αν μπορεί κάποιος να σταθεί σε κάτι, είναι το ματς απέναντι στον Ασπρόπυργο (1-1) όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν το κερδίσαμε.

Με αυτή τη νίκη θα ήμασταν πέραν όλων των προσδοκιών. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια.»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης, εστίασε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Κάναμε το καλύτερό μας παιγνίδι από τότε που ήρθα στην ομάδα ειδικά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, δικαιούνταν να κερδίσουν.

Κάναμε ευκαιρίες, σε όλη τη διάρκεια και είχαμε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι η Επισκοπή προερχόταν από δύο άτυχα αποτελέσματα, ξέραμε ότι υπάρχει μια κούραση για το λόγο ότι δεν έχει “βάθος” σε παίκτες.

Προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε όμως όταν δεν βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Από την άλλη, ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις τότε, ας μην τον χάσεις. Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα όπου δεν έχει κερδίσει κανείς (μόνον ο Ασπρόπυργος έχει σκοράρει με πέναλτι εδώ).

Δεν ήμαστε ικανοποιημένοι πάντως με τον έναν βαθμό. Θέλω να μας βλέπω όπως σήμερα. Η ομάδα έχει πολύ καλό πλάνο, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτές τις ευκαιρίες που χάσαμε ελπίζω να τις κάνουμε γκολ σε επόμενο ματς.

Πιστεύω να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να ανέβουμε κι άλλο στην βαθμολογία γιατί, δεν αξίζει το Αιγάλεω να βρίσκεται εκεί που είναι. Θεωρώ ότι εάν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, μπορούμε να βρεθούμε στην πρώτη τριάδα.»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad