Βέλγικη ομάδα στα Χανιά για προετοιμασία

Πόλο 29 Αυγούστου 2017, 11:22

Μία ομάδα πόλο από το εξωτερικό με... ελληνικό μάλιστα όνομα βρίσκεται στα Χανιά πραγματοποιώντας προετοιμασία, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και κοινές προπονήσεις με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Πρόκειται για την Καλυψώ από την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες.

Η βελγική ομάδα αποτελείται από 30 περίπου άτομα, αθλητές και συνοδούς. “Συνδετικός” κρίκος για τον ερχομό της στα Χανιά είναι ο Ελληνας, Γιώργος Τσελέντης, που διαμένει μόνιμα στο Βέλγιο και είναι γονέας αθλητή της ομάδας.

«Εχω ζήσει στα Χανιά για 14 χρόνια και ξέρω πολύ καλά τον Ναυτικό  Ομιλο και  τις δυνατότητες προπόνησης που θα μπορούσαμε να έχουμε στο κολυμβητήριο», τονίζει ο κ. Τσελέντης. «Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία να έρθει η ομάδα μας και να συναντηθεί με αυτή των Χανίων και να πραγματοποιήσουμε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για μία εβδομάδα. Η ομάδα μας κατάγεται από τις Βρυξέλλες και λέγεται Καλυψώ. Ηρθαμε στα Χανιά με μία αποστολή 28 αθλητών, ηλικιών από 13-18 ετών και θα αγωνιστούμε αντίστοιχα με τις ομάδες των Χανίων».

Maxairas Tselentis

Ηλίας Μαχαίρας και Γιώργος Τσελέντης.

Οπως τονίζει ο κ. Τσελέντης, οι νεαροί αθλητές της βελγικής ομάδας είναι κατενθουσιασμένοι για την παρουσία τους στην Κρήτη, με την επίσκεψή τους να μην περιλαμβάνει μονάχα προπονήσεις. «Τα παιδιά είναι κατενθουσιασμένα. Μάλιστα, την Κυριακή που φτάσαμε επισκεφτήκαμε το Ελαφονήσι και ένα φαράγγι, οπότε δεν είδαμε μονάχα τις παραλίες, αλλά και πόσο όμορφος είναι αυτός ο τόπος», καταλήγει.

Η Καλυψώ θα παραμείνει στα Χανιά μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.  

JoyMachine

Rabona ad