Βάζει σφραγίδα ο Ταουσιάνης

Χανιά | 13 Σεπτεμβρίου 2023, 13:04

Με το δείγμα στο φιλικό με τον ΟΦΗ να είναι ακόμα νωπό αλλά και πολύ χαρακτηριστικό, ο Γιάννης Ταουσιάνης ξεκινά να βάζει όπως φαίνεται τη σφραγίδα του στην ομάδα που χτίζει στα Χανιά.

/Bella Pizza

Ο 52χρονος τεχνικός έχει κάθε λόγο να νιώθει ευχαριστημένος από αυτό που είδε στο τελευταίο φιλικό απέναντι στον ΟΦΗ, κάτι που ελπίζει να επιβεβαιωθεί φυσικά και στο επίσημο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο.

Ο Ταουσιάνης είναι αλήθεια ότι ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά να δημιουργεί αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας των Χανίων και όσο μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές το ματς με ΟΦΗ με δεδομένο ότι πρόκειται για φιλικό, υπάρχει η προοπτική τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι ο Ταουσιάνης είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο τα Χανιά έχουν επενδύσει, πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή στις δυνατότητές του. Κοινώς, έχει την αναγνώριση και την αποδοχή όχι μόνο σε επίπεδο διοίκησης, αλλά στον κόσμο, όπως και στους ποδοσφαιριστές βέβαια… Υπό τη δική του έγκριση εξάλλου πραγματοποιήθηκαν οι μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας ο ίδιος τις κατευθύνσεις του τόσο για το πού χρειαζόταν να ενισχυθεί η ομάδα, όσο και για τους παίκτες αυτούς καθαυτούς που αφίχθησαν.

Ο Ταουσιάνης θέλει να δει βέβαια στα επίσημα παιχνίδια την ομάδα του να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, με τις προκλήσεις να είναι μεγάλες πλέον λόγω του ιδιαίτερου προγράμματος που ακολουθεί στη σεζόν και ειδικότερα στον πρώτο γύρο με πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην πλειονότητά τους εκτός έδρας! Ουσιαστικά τα Χανιά επιδιώκουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ματς του πρώτου γύρου, διευκολύνοντας το έργο τους στο δεύτερο με δεδομένο ότι θ’ ακολουθήσουν εφτά παιχνίδια εντός και μόλις τέσσερα εκτός.

Το πρώτο δείγμα είναι θετικό και μένει να φανεί στην πράξη τι θ’ ακολουθήσει.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad