Βάζει… μπροστά ο Aρης

Super League 1 14 Ιουνίου 2021, 16:49

Ούτε ολόκληρος μήνας δεν συμπληρώθηκε από την τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές του Aρη βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι διακοπές τελείωσαν για τους “κίτρινους” και αρχίζει και πάλι η δουλειά με το βλέμμα στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Αρης στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Διακοπές τέλος, ώρα για δουλειά…

Διακοπές τέλος, ώρα για δουλειά και πάλι… Μετά από 29 μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αύριο, Τρίτη, έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση (18:00), αλλά και προπόνηση (19:00) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (θα είναι κλειστή), όπου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Επίσης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα, πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Έρχεται μια καινούργια χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα είμαστε έτοιμοι…

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad