Βαθύς προβληματισμός στον ΟΑΧ…

ΟΑΧ | 3 Ιανουαρίου 2021, 21:55

Βαθύς προβληματισμός εξακολουθεί να υπάρχει στο ΟΑΧ για την επιστροφή στη δράση αυτή καθαυτή, αλλά και ό,τι αφορά γενικότερα τo μέλλον της ομάδας.

Οπως είναι γνωστό, η ΓΓΑ μπορεί να έχει δώσει το “πράσινο φως” για την επιστροφή των ομάδων της Α1 μπάσκετ γυναικών στις προπονήσεις, ωστόσο ο ΟΑΧ δε βρίσκεται σε κατάσταση να μελετά το πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο… Κι αυτό γιατί είναι αδύνατο πρακτικά να καλυφθούν τα έξοδα που απαιτεί η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, με την πραγματοποίηση καταρχήν των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία θα πρέπει να υποβάλλονται όλα τα στελέχη της ομάδας, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Πέραν του ΟΑΧ, βέβαια, όπως έχουμε γράψει, στο ίδιο επίπεδο εξακολουθούν να βρίσκονται και πάρα πολλές ομάδες -οι περισσότερες- της Α1 κατηγορίας. Το μέλλον του πρωταθλήματος είναι πραγματικά άγνωστο και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα που ξεκινά.

Για την κρισιμότητα που παρουσιάζουν τα ζητήματα της ομάδας μπάσκετ των Χανίων και της Κρήτης, αυτά τα έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό.

karta antonis garden