Βαθιά “ανάσα” για τη Θύελλα στο Καστέλι

Ροδωπού Θύελλα Καλαθ. | 2 Δεκεμβρίου 2017, 19:26

Βαθιά "ανάσα" για τη Θύελλα Καλάθενων, η οποία επικράτησε με 2-0 των Ροδωπoύ στο Καστέλι και ξέφυγε πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 29ο λεπτό αποβλήθηκε ο Βεστάκης για τους γηπεδούχους, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, για να προηγηθεί τελικά η Θύελλα αν και με παίκτη λιγότερο με πέναλτι του Ουρούκου στο 41′, που κέρδισε ο Άρης Ρενιέρης και ενώ στη φάση αυτή αποκαταστήθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Βασίλης Γιαννολάρης.

Το 2-0 για την ομάδα του Θοδωρή Μπατιστάκη πέτυχε στο 69ο λεπτό ο Νίκος Ρενιέρης με σουτ, από πάσα του Μάκη Λουβιτάκη, με τους Καστελιανούς να παραμένουν για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι (μαζί με το άνευ της προηγούμενης αγωνιστική) και να παίρνουν πλέον μία καθοριστική απόσταση από την τελευταία θέση της βαθμολογίας..

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Μαραγκουδάκης, Ουρούκου, Βεστάκης, Δημανόπουλος, Α. Ρενιέρης (84′ Λουπασάκης), Ν. Ρενιέρης (70′ Σπ. Λουβιτάκης), Βογιατζάκης (79′ Βαλέρα), Μ. Λουβιτάκης (85′ Πατεράκης), Μαργαριτάκης, Μπαγλατζής

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Μυφτάρι, Β. Γιαννολάρης, Ν. Σταυρουλάκης (83′ Βασιλάκης), Ρουστέμι, Παπαδάκης, Στυλιανουδάκης, Γ. Παπαδημητρίου (86′ Βασίλιεφ), Α.Παπαδημητρίου, Πάτα, Τσαβαρής (77′ Βίλα), Μέμα (87′ Δ.Σταυρουλάκης)

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad