Βαθιά ανάσα για την Παλαιόχωρα, 3-0 τον Θησέα

Παλαιόχωρα Θησέας | 13 Νοεμβρίου 2022, 17:29

Την πρώτη νίκη στην Α' κατηγορία πέτυχε η Παλαιόχωρα με σκορ 3-0 απέναντι στον Θησέα.

Oinolatris

Νίκη ανάσα για την ομάδα του Βασίλη Τσαρτσίδη, η οποία ανέβηκε θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα ο Θησέας παρέμεινε στους 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα, μένοντας πλεον μόνος στην τελευταία θέση.

Η Παλαιόχωρα κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος εκτός την καλή διαχείριση παιχνιδιού, πέτυχε ακόμη ένα γκολ, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 30ό λεπτό από τον Κουφάκη, με τον Σωκράτη Λιτσαρδάκη να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 35′. Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και κλείδωσαν τη νίκη στο 84′, με τον νεαρό Κοσμά να βρίσκει δίχτυα για το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Καντεράκη

Παλαιόχωρα (Βασίλης Τσαρτσίδης): Κόλα, Θεοδωράκης, Κοσμάς, Λιτσαρδάκης (88′ Καλλιγέρης), Γκουνέα, Κουφάκης (90′ Αγγελάκης), Σινάνι, Μανουσάκης, Τζαγκαράκης (88′ Πατσουράκης), Σαντσόλλι, Καλλέρης (67′ Γκιέργκι).

Θησέας (Μανώλης Πηγουνάκης): Κουτσοδόντης, Μουντής (62′ Καραγκασίδης), Νικολιουδάκης (81′ Ορφανίδης), Παλαθούρας, Μαυραγάννης (46′ Χατζηδάκης), Λόγκο, Μπαμπουνάκης, Πενταράκης, Γκόντζος (74′ Καψιώτης), Μάρκου (62′ Κύρογλου), Τάρεκ.

Estrella

Rabona ad