Βασιλομιχελάκης: Θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας

Πανακρωτηριακός | 4 Φεβρουαρίου 2017, 10:50

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό για τον Πανακρωτηριακό ο Στέφανος Βασιλομιχελάκης ο οποίος έβαλε και την προσωπική του "υπογραφή" στο ματς με τη Σπάθα με δύο υπέροχα γκολ.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ακρωτηρίου, αλλά και του πρωτθλήματος που αναμένεται να ηγηθεί και στο προσεχή ντέρμπι με την Παλαιόχωρα, μίλησε στο athlitiko για τις απαιτήσεις του πολύ μεγάλου παιχνιδιού και που πιστεύει ο ίδιος ότι αυτό θα κριθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο τέτοια ματς κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο, ενώ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού χαρακτήρισε τις μονομαχίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διάρκειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το παιχνίδι θα κριθεί όποιος το θέλει περισσότερο αφού αυτά τα ματς κερδίζονται με πάθος και θέληση και όποιος είναι και πιο τυχερός. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πάμε για το καλύτερο δυνατό.

Επίσης και οι προσωπικές μονομαχίες θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι το οποίο πιστεύω θα είναι πολύ καλό και σε αθλητικά πλαίσια για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς όπως όλα τα ματς. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στη συνολική του διάρκεια.

Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε τη σημασία του,είμαστε μία οικογένεια και  έτσι θέλουμε να δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων που έχουμε από την πλευρά μας.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad