Βασιλόγιαννης, Ανδρέου δείχνουν το δρόμο…

Χανιά | 30 Μαΐου 2021, 13:22

Με την παραμονή δύο εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ τους ανακοίνωσαν τα Χανιά πως ξεκινούν το σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά.

Οι σχετικές επισημάνσεις που έκανε το athlitiko τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαιώνονται έτσι πλήρως, με δύο από τους πιο χρήσιμους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας να γίνεται γνωστό πως παραμένουν στο δυναμικό της. Αυτοί είναι ως γνωστόν οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Βαγγέλης Ανδρέου, που θα συνεχίσουν και την επόμενη περίοδο να φοράνε την φανέλα της χανιώτικης ομάδας και να την ενισχύουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το ζήτημα είναι πως ο χρόνος που προκύπτουν αυτές οι ανακοινώσεις, με το βρισκόμαστε ακόμα στο Μάιο, δίνουν μια πρώτη ένδειξη για το τι αναμένεται ν’ ακολουθήσει αλλά και πόσο γρήγορα ενδεχομένως μπορούν να “τρέξουν” φέτος οι εξελίξεις οργανωτικά στα Χανιά για τη νέα χρονιά…

Προφανώς πάντως, Βασιλόγιαννης και Ανδρέου δεν είναι οι μοναδικοί που θ’ ανανεώσουν από το υπάρχον δυναμικό και αναμένονται αρκετές ακόμα ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για τους παίκτες που έχει αποφασιστεί να παραμείνουν.

Οπως έχουμε γράψει, μετά το ζήτημα των ανανεώσεων, σειρά θα πάρει αυτό της μεταγραφικής ενίσχυσης όπου τα Χανιά θέλουν να βάλουν τον πήχη πολύ ψηλά…

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad