Βασιλείου: Επιστρέφω στην Ελλάδα πλήρης

Στίβος | 4 Αυγούστου 2021, 21:38

Τον απολογισμό της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο κάνει η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου.

Η Βασιλείου αν και έκανε χρόνο κοντά στις φετινές της επιδόσεις δεν κατάφερε να συνεχίσει πέραν των προκριματικών στα 400 μέτρα καταλαμβάνοντας την 35η θέση με 53.16. Κάνοντας την αποτίμηση της παρουσίας της στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας αναφέρει στον Instagram λογαριασμό της:

«Η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς δεν βγήκε ο χρόνος που ήθελα. Έχουμε και εμείς οι αθλητές τις “κακές” μας ημέρες.

Έχω μάθει στην ζωή μου να αναγνωρίζω τα λάθη μου αλλά και να αναγνωρίζω τι έχω πετύχει και μέχρι που έχω φτάσει. Οπότε φεύγω με το κεφάλι ψηλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έχουν σταθεί τόσο πολύ και είναι δίπλα μου σε όλη αυτή την διαδρομή. Την οικογένεια μου, τους προπονητές μου, το σωματείο μου (ΑΕ Μεσογείων ο Παλληνεύς) και φυσικά τους χορηγούς μου.

Επιστρέφω στην Ελλάδα πλήρης και πάνω απ’ όλα Υγιής. Θα ήθελα μέσα απ’ τη καρδιά μου να σας ευχαριστήσω τόσο πολύ για μηνύματα που μου έχετε στείλει όλο αυτό το διάστημα. Καλό καλοκαίρι σε όλους.»

JoyMachine

Rabona ad