Βασιλειάδης: Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους

Παλαιόχωρα | 9 Οκτωβρίου 2017, 17:10

Για κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών του έκανε λόγο ο προπονητής της ΑΕ Μυλοποτάμου, Λευτέρης Βασιλειάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παλαιόχωρα, στα Λιβάδια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε παράλληλα ότι η ομάδα του συνεχίζει να φτιάχνεται γαι το φετινό πρωτάθλημα, όπου σαν στόχος έχει τεθεί η σωτηρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά και ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, δεχτήκαμε ένα γκολ, παρολαυτά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, συγχαρητήρια στα παιδιά που καταθέσανε και την ψυχή τους , είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Αυτή η ομάδα συνεχίζει να φτιάχνεται, προσπαθούμε να βάζουμε στοιχεία, να βάζουμε τα πράγματα που θέλουμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η σωτηρία. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για το βαθμό που πήρε και την παρουσία του».

Για το θέμα των μεταγραφών: «Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, είναι θέμα διοίκησης. Εγώ αυτά τα παιδιά βρήκα και με αυτά θα δουλέψω και θα πορευτώ. Από εκεί και πέρα καλό είναι να έχουμε βάθος, έμπειρα παιδιά που θα μας χρειαστούν για το μέλλον, όμως αυτό αφορά τη διοίκηση».

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko από το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης

Estrella