Βασιλακόπουλος: Χανιά, η όμορφη πόλη της Κρήτης…

Μπάσκετ 5 Μαΐου 2017, 17:27

Τουρνουά basket 3χ3 θα διοργανώσουν και φέτος οι ΠΣΑΚ, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Η “κατακλείδα” των τουρνουά (“3on3 Streetball”) θα γίνει στα Χανιά το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου. Για το θέμα μίλησε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γεώργιος Βασιλακόπουλος:

«Για μία ακόμη χρονιά η ΕΟΚ ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΠΣΑΚ, τις κατά τόπους ενώσεις καλαθοσφαίρισης και τις τοπικές αρχές με στόχο τη διάδοση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε, σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας.

Το “3on3 Streetball” με σύνθημα “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι χαρά μας να βλέπουμε κάθε χρόνο τα γήπεδα, όπου φιλοξενείται, να πλημμυρίζουν από μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ, αλλά και από καταξιωμένους αθλητές.

Εφέτος η διαδρομή των τουρνουά αρχίζει από τις Αχαρνές, την Ελευσίνα και το Γαλάτσι καταλήγοντας στις αρχές Ιουλίου στα Χανιά, λίγες ημέρες προτού η όμορφη πόλη της Κρήτης φιλοξενήσει αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει και εφέτος τα τουρνουά επιβεβαιώνοντας την αγάπη του για το μπάσκετ.»

Φέτος τα τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στις Αχαρνές (10-11 Ιουνίου), στην Ελευσίνα (17-18 Ιουνίου), στο Γαλάτσι (24-25 Ιουνίου) και στα Χανιά (1-2 Ιουλίου). Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

karta antonis garden