Βασιλάκη: «Πολύ ωραία εμπειρία το Παγκόσμιο»

Κολύμβηση | 6 Σεπτεμβρίου 2023, 18:22

Απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων εμφανίσθηκε η Άρτεμις Βασιλάκη, η οποία έκανε και ένα μίνι απολογισμό της σεζόν.

KTEO Κρήτης

Η πρωταθλήτρια του Τρίτωνα Ηρακλείου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (ΚΟΕ) αναφέρθηκε τόσο στο Πανελλήνιο ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4×200 μέτρα ελεύθερο γυναικών, όσο και στην ατομική της απόδοση.

“Επεσε” και στο ατομικό της η Βασιλάκη στο παγκόσμιο

Αναλυτικά όσα είπε η Άρτεμις Βασιλάκη:

«Αυτό το Παγκόσμιο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και για τις τέσσερις μας. Είχαμε δουλέψει σκληρά όλο το καλοκαίρι, καταφέραμε να μπούμε στον τελικό, δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, πετύχαμε να σημειώσουμε και πάλι πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών και να είμαστε στις οκτώ καλύτερες στον κόσμο.

Προσωπικά έδωσα ό,τι είχα και για τη σκυτάλη και τα 800 μέτρα ελεύθερο, πρόσθεσα αρκετά, είχα πάνω μου την κούραση όλης της χρονιάς. Δεν ξεκουράστηκα καθόλου, ήταν μία γεμάτη κολυμβητικά χρονιά με πολλά ατομικά ρεκόρ.

Δεν περίμενα κάτι παραπάνω και εγώ και ο προπονητής μου Γιώργος Σουρδής. Δούλεψα πολύ όλη τη χρονιά με πολλούς και συνεχείς αγώνες. Είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι και έτοιμοι να σχεδιάσουμε το πλάνο μας για τη νέα χρονιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον προπονητή μου και την προπονήτρια ξηράς κ. Βάσω Σουρδή, την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου, τους χορηγούς μου που χωρίς τη στήριξή τους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και φυσικά την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας που μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε και όσους είναι καθημερινά δίπλα μου και με βοηθούν να πηγαίνω παρακάτω…»

Synagogi

Rabona ad