Βασιλακάκης για τα γκολ του στα Περβόλια: Δεν ξέρω αν είναι τα γκολ της χρονιάς

Super League 1 5 Δεκεμβρίου 2017, 19:47

Δηλώσεις για τα δύο απίστευτα γκολ που κατάφερε να πετύχει επί του Πλατανιά παραχώρησε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που αν μη τι άλλο, είναι το πρόσωπο του αγώνα. «Δεν ξέρω αν είναι τα γκολ της χρονιάς. Εύχομαι να μπουν και καλύτερα. Ήταν, πάντως, εντυπωσιακά», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis".

Οσον αφορά τη νίκη επί του Πλατανιά, ο Βασιλακάκης τη χαρακτηρίζει ως «σημαντική σε ένα κομβικό και δύσκολο παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για τα γκολ του επί του Πλατανιά: «Δεν ξέρω αν είναι τα γκολ της χρονιάς. Εύχομαι να μπουν και καλύτερα. Ήταν, πάντως, εντυπωσιακά. Έβαλα και άλλα ωραία γκολ στην καριέρα μου και το καθένα είχε τη σημασία του. Σε ό,τι αφορά τα συγκεκριμένα, ήταν τα πρώτα γκολ της χρονιάς, τα πρώτα με τον Ατρόμητο και τα γκολ που μας έδωσαν μια σημαντική νίκη σε ένα κομβικό και δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να παραμείνει ψηλά ως το τέλος: «Αν δεν συμβούν δραματικές αλλαγές τον Ιανουάριο, πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε ψηλά ως το τέλος».

Για τους δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ: «Μας βοηθούν πολύ. Γι’ αυτό λέω αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα. Αν δεν φύγουν κάποια από αυτά τα παιδιά τον Ιανουάριο μπορούμε να παραμείνουμε ψηλά».

Για τον Ουάρντα και το ότι ήταν παρεξηγημένος στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, μας βοηθάει και τον βοηθάμε. Είναι πολύ χαρούμενος στον Ατρόμητο και του βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί μας και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη στον ΠΑΟΚ ή σε άλλες ομάδες. Είναι θέματα των ομάδων αυτά και όχι δικά μας».

Για τη φανέλα με το σύνθημα «ο Ατρόμητος είναι οικογένεια» που σήκωσε ο Ουάρντα μετά το δικό τοτ γκολ: «Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Είμαστε δεμένο σύνολο, μια παρέα και οικογένεια. Αυτό μας κρατάει και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Είναι αμφίρροπο και έτσι φαίνεται ότι θα μείνει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Πιστεύω ότι οι τρεις μεγάλες ομάδες, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, θα το διεκδικήσουν ως το τέλος και εύχομαι να μείνουμε κι εμείς εκεί κοντά».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad