Βασικός με Ελπίδες ο Μαρκοπουλιώτης στο 0-0 με Κατάρ

Χανιά | 20 Δεκεμβρίου 2017, 21:44

Την πρώτη εμφάνιση στην καριέρα του με την Εθνική Ελπίδων στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη στη Ντόχα του Κατάρ είχε ο Αλκης Μαρκοπουλιώτης, παίζοντας μάλιστα στο αρχικό σχήμα.

/Bella Pizza

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ/Κισσαμικού χρησιμοποιήθηκε, λοιπόν, από τον Αντώνη Νικοπολίδη στη βασική 11άδα στο φιλικό που έγινε απέναντι στην ολυμπιακή ομάδα του Κατάρ (διεξήχθη στο “Κατάρ Κλαμπ” της Ντόχα) και ήρθε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν αγωνιστικά κυρίαρχο στο α’ ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι, που προετοιμάζονται για το Asian Cup Κ23, κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να βελτιωθούν επιθετικά, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας έως το σφύριγμα της λήξης.

Να σημειωθεί το φιλικό δεν ήταν επίσημο στη FIFA, οπότε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός από την πλευρά του -όπως ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις- δεν ήταν υποχρεωμένος να δώσει τη συγκατάθεσή του προκειμένου ο Μαρκοπουλιώτης να ταξιδέψει στο Κατάρ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην επιτρέψει στον παίκτη του να έχει αυτή την εμπειρία που είναι μάλιστα η πρώτη στην καριέρα του. Συν τοις άλλοις, περικλείει με τιμή το σύλλογο αλλά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο, αυτή η κλήση του Μαρκοπουλιώτη.

Ο Μαρκοπουλιώτης θα επιστρέψει στην ομάδα του, αλλά είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τον Πανσερραϊκό, όντας εξάλλου εκτός αποστολής. 

Η σύνθεση της Εθνικής:  Αστράς (46’ Θεοδωράκης), Μαρκοπουλιώτης (46’ Μουστακόπουλος), Βαφέας, Στάικος (61’ Παρράς), Τσελεπίδης (46’ Μαζουλουξής), Μωραΐτης (46’ Μπαστιάνος), Αναστασίου, Μίγγος (46’ Πινιώτης), Μεληκιώτης (46’ Λάμπρου), Βρουσάι, Βέργος. 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad