Το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ήταν το δεύτερο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που ο Χανιώτης ακραίος αμυντικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Λαμίας. Η πρώτη φορά ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο Αγρίνιο, όπου αγωνίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο (αντικαταστάθηκε στο 46′ από τον Ραντόνια).
Αγωνίσθηκε επίσης για 21 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ και 15′ απέναντι στον Άρη. Στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΟΦΗ ήταν στις αρχικές επιλογές του Βόκολου (λόγω και της απουσίας του τιμωρημένου Ραντόνια) και αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό από τον Μπίκοφ λόγω τραυματισμού.
Στο χρονικό διάστημα που αγωνίσθηκε είχε, πέραν των αμυντικών του επιδόσεων, την ασίστ στο τέρμα της ισοφάρισης της ομάδας του. Στο 26ο λεπτό έβγαλε πάρα πολύ ωραία σέντρα από δεξιά και Βλαχομήτρος ισοφάρισε με κεφαλιά.
Ήταν η παρθενική ασίστ του Αντώνη Ντεντάκη στο φετινό πρωτάθλημα και η τέταρτη συνολικά σε επίπεδο Super League (μία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δύο με την ομάδα του Βόλου).
Ο 29χρονος Χανιώτης ακραίος αμυντικός αγωνίζεται εκτός Κρήτης από το 2017, αρχικά στον Βόλο (όπου αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2019-2020 για τη Θεσσαλική ομάδα) κι εν συνεχεία στον Απόλλωνα (“βγήκε” επίσης Player of the Club το 2022), ενώ η περασμένη διετία τον βρήκε στον Λεβαδειακό.
Συνολικά ο Αντώνης Ντεντάκης έχει στην καριέρα του 194 συμμετοχές στις Εθνικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες και στο κύπελλο Ελλάδος με απολογισμό εννέα (9) τέρματα.










