Βαρουξάκης: Δεν το επιχείρησα για πρώτη φορά

Γ' Εθνική | 1 Μαΐου 2021, 18:56

Για το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στο Ατσαλένιο κόντρα στον Πόρο μίλησε ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού, Βελισσάριος Βαρουξάκης.

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης της Μεγάλης Τετάρτης στο Ατσαλένιο ανάμεσα σε Πόρο και Ρεθυμνιακό ο Βελισσάριος Βαρουξάκης είδε εκτός εστίας τον Βασίλη Μήτρου κι επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ πίσω από το κέντρο ανοίγοντας το σκορ και τον δρόμο για την επικράτηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας με 3-1.

Είναι -αναμφίβολα- ένα από τα ωραιότερα τέρματα που σημειώθηκαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός Χανιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στη Facebook σελίδα της ομάδας του για το γκολ, για τη νίκη επί του Πόρου, ενώ έστειλε και τις ευχές του εν’ όψει Ανάστασης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι μία ενέργεια που επιχειρώ για πρώτη φορά. Το έχω δοκιμάσει με την ίδια επιτυχία και στο παρελθόν τόσο στις προπονήσεις όσο και στους επίσημους αγώνες.

Είδα τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε αυτό το σημείο που μου έδινε την δυνατότητα να το επιχειρήσω ξανά.

Δεν είναι μία ενέργεια που δεν έχω δουλέψει στο παρελθόν ή την επιχειρώ χωρίς να έχω εμπιστοσύνη ότι θα έχει ένα ικανό ποσοστό επιτυχίας.

Για μένα όμως δεν είναι τόσο σημαντική η οποιαδήποτε ομορφιά δώσουν κάποιοι σε αυτό το γκολ, όσο η αξία που είχε για την ομάδα μου.

Με αυτό πήραμε προβάδισμα στο σκορ και φτάσαμε στην νίκη σε έναν κομβικό για την συνέχεια της προσπάθειας μας αγώνα καθώς μετά τις γιορτές ακολουθεί ένα ακόμη σημαντικό για την συνέχεια παιχνίδι στις Αρχάνες με τον Γιούχτα.

Η νίκη που πετύχαμε τη Μεγάλη Τετάρτη μας βοηθάει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο ματς που ακολουθεί.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, καλή ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και ελπίζω σύντομα να ξεπεράσουμε την περιπέτεια που βιώνουμε για παραπάνω από ένα χρόνο με την πανδημία του κορωνοϊού και να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην καθημερινότητα μας.»

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad