Βαρουξάκης: Ατόπημα η νυν ΕΠΣΧ να θέλει να καρπωθεί τις ανόδους των ομάδων

Ποδόσφαιρο 9 Αυγ 2016, 13:20

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης που διεκδικεί τη διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων, Στέλιου Βαρουξάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Γιώργος Βούρβαχης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Στέλιος Βαρουξάκης τονίζει ότι είναι ατόπημα η νυν ΕΠΣΧ να καρπώνεται τις ανόδους ομάδων όπως ο Πλατανιάς και το ΙΝΚΑ που προέκυψαν καθαρά από τους κόπους των ίδιων των ανθρώπων των ομάδων. Επίσης γίνεται και… χαρακτηριστικό σχόλιο για τον Μανώλη Κονταρό.

Η απάντηση του Στέλιου Βαρουξάκη:

Με αφορμή τη συνέντευξη του κυρίου Βούρβαχη στην ΕΡΑ Χανίων και τον έγκριτο δημοσιογράφο Παντελή Χουλάκη έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

1) Η ιστορική άνοδος του Πλατανιά στη SUPERLEAGUE, η άνοδος του Α.Ο.Χ. και του Κισαμικού στη Football league όπως και η άνοδος του ΙΝΚΑ στη Γ’ εθνική επιτεύχθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο, μέσα από τις προσπάθειες των ανθρώπων των ομάδων. Είναι τουλάχιστον ατόπημα να προσπαθεί η νυν διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χανίων να καρπωθεί την άνοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Αν οι ομάδες είχαν στηριχθεί στις υποδομές της Ε.Π.Σ.Χανίων… δυστυχώς τώρα θα αγωνιζόντουσαν οι ομάδες μας στα γήπεδα του Ηρακλείου.

2) Στο κομμάτι των πρωταθλημάτων υποδομών, θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον αστείο να πανηγυρίζουν για τις πολλές διοργανώσεις που πραγματοποιούν, καθώς θεωρούμαι ότι είναι υποχρέωση της Ε.Π.Σ.Χανίων προς την κοινωνία, και όχι λόγος διαφήμισης.

3) Οι ομάδες του τόπου μας εκτός από την εκτίμηση της προσφοράς της νυν διοίκησης, θα κάνει και εκτίμηση της συμπεριφοράς της. Ειδικά στο κομμάτι της δικαιοσύνης απέναντι στα σωματεία.

Υ.Γ Ο Μανόλης Κονταρός (έχουμε καταλάβει ότι σας ενοχλεί η παρουσία του) υπενθυμίζουμε ότι ΔΕΝ είναι υποψήφιος στις εκλογές της ερχόμενης Παρασκευής. Μην ξεχνάτε ότι δεν διαθέτει ούτε και πτυχίο Α.Ε.Ι.

Στέλιος Βαρουξάκης.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad