Βαρουξάκης: Από τώρα και μετά θα δείτε “άλλα” πράγματα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο

Γενικά Θέματα - Τοπικό 13 Αυγ 2016, 2:24

Τρισευτυχισμένος για τη νίκη της παράταξης στην οποία... ήταν επικεφαλής μέχρι και στο παρά πέντε των εκλογών εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Βαρουξάκης που δεσμεύτηκε για πολλές αλλαγές στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο κ. Βαρουξάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει κοινή γραμμή για όλα τα σωματεία και δη αυτά που δεν τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης παράταξης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Στ. Βαρουξάκη έχουν ως εξής:

«Μετά από μια δύσκολη εκλογική μονομαχία νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο μετά από 26 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω, πρώτα, το εκλογικό σώμα, μετά τους συνεργάτες μου γιατί πράγματι δουλέψαμε πάρα πολύ όλον αυτό τον καιρό και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο μου, Μανώλη Κονταρό γιατί με τις γνωριμίες του βοήθησε πάρα πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι τα σωματεία που μας ψήφισαν και τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν θα είναι το ίδιο για μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτά τα σωματεία που δεν μας ψήφισαν και νομίζω ότι από τώρα και μετά θα δείτε “άλλα” πράγματα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν είχατε δει μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

karta antonis garden

Rabona ad