Βαριές κουβέντες μεταξύ Κούγια-Γιαλιά

Football League | 3 Μαΐου 2016, 20:36

Νέος κύκλος αντιπαραθέσεων ξεκίνησε ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του ιδιοκτήτη των Τρικάλων Χρήστου Γιαλιά.

Την αρχή έκανε ο Κούγιας με δήλωση του στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας “Ελευθερία”, όπου εξαπέλυσε νέα επίθεση προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου των Τρικάλων Χρήστου Γιαλιά, αλλά και στον παίκτη του ΑΟΤ Παντελή Ριζογιάννη τον οποίο και χαρακτήρισε υποκείμενο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα ασχοληθεί μαζί του μόλις η ΑΕΛ κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η δήλωση του στην εφημερίδα “Ελευθερία”: 

«Η ΑΕΛ πήγε στα Τρίκαλα χωρίς Ουρτάδο, Γιοβάνοβιτς, Βαρέλα, Αναστασόπουλο ενώ έπαιξαν με ένεση Μονιάκης και Ναγιάρ, είχαμε έναν διαιτητή που μας υποχρέωσε να δεχθούμε δυο γκολ οφσάιντ και μια άδικη αποβολή. Και συνεχίζουμε να διαβάζουμε δηλώσεις αυτού του υποκειμένου που μπορεί να γραφτεί βιβλίο γι’ αυτόν και τους μπράβους του για τα έργα και ημέρες που είχε με τον Μανδραϊκό και τον Πανελευσινιακό.

Τέτοιου είδους υποκείμενα όπως και άλλα που γνώρισα στον χώρο του ποδοσφαίρου είτε μπήκαν φυλακή είτε εξαφανίσθηκαν από τον χώρο. Το τέλος του είναι πολύ κοντά.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνεχίζουν τον γράφουν ως πρόεδρο και μεγαλομέτοχο ενώ εμφανίζεται με αυτή την ιδιότητα ο γιος του.

Όσο για τις δηλώσεις του Ριζογιάννη ότι πραγματικός πρωταθλητής είναι τα Τρίκαλα αυτός είναι ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στη διάλυση της Αναγέννησης Καρδίτσας και τον υποβιβασμό στη Γ’ εθνική κατηγορία με τη γνωστή υπόθεση των στημένων αγώνων του 2008 που οδήγησε στην καταδίκη του τότε προέδρου και του τότε προπονητή της ομάδας της Καρδίτσας.

Με τι ειδικό βάρος μπορεί να μιλήσει ο ποδοσφαιριστής του Πανελευσινιακού-Τρίκαλα την ώρα που όλο το ποδοσφαιρικό κύκλωμα γνωρίζει τι έγινε στον αγώνα ΠανελευσινιακούΠαναργειακού για να βγει πρωταθλητής ο Πανελευσινιακός και μετά να μετονομαστεί σε Τρίκαλα. Με αυτό το υποκείμενο θα ασχοληθώ την μέρα που η ΑΕΛ θα κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα».

Η οργισμένη απάντηση από πλευράς Τρικάλων δεν άργησε να έρθει. Μάλιστα ήταν εις τριπλούν, αφού εκτός του Χρήστου Γιαλιά, στο κόλπο μπήκε και ο γιος του Γιώργος και φυσικά ο Ριζογιάννης.

Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων με σχόλιο του στο γκρουπ του flnews.gr χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ «λαμόγιο του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά το σχόλιο του: «Βρε τακουνάκια, βρε κοντέ, βρε πουθενά, βρε λαμόγιο του ποδοσφαίρου. Έφαγες 3 αντί για 7 και μιλάς. Αδειοδότηση δεν θα πάρεις νόμιμα τουλάχιστον και το ξέρεις. Να το πεις. Γιατί δεν το λες; Έχω εμπιστοσύνη στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους. Ήμαρτον σταμάτα να μιλάς».

Ο “μικρός” Γιαλιάς, Γιώργος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ανέφερε τα εξής: «Έτσι είναι όταν δεν σέβεσαι τις Ιστορίες τον ομάδων. Κάποιος θα βρεθεί και θα σε τιμωρήσει. Μάλλον σε κάποιον δεν έφταναν τα τρία μπαλάκια που πήρε σπίτι. Ήθελε και άλλα για να σταματήσει να ασχολείται με εμάς».

Όσον δε τον Παντελή Ριζογιάννη, με δηλώσεις του σε τοπική ιστοσελίδα (goaltrikala.gr) θύμισε ότι την εποχή που επικαλείται ο Κούγιας αυτός έπαιζε στη Ξάνθη αδειάζοντας τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ!

Αναλυτικά:  «Με έκπληξη πληροφορήθηκα τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για μένα, τον πρόεδρο και την ομάδα μας. Καταρχάς μιλάει συνέχεια για γκολ οφσάιντ που μόνο ο κ. Κούγιας είδε από το πέταλο ενώ η Ελλάδα τα γκολ τα είδε κανονικά.

Κάτι ανέφερε πως υποβίβασα την Αναγέννηση Καρδίτσας, παίκτης της οποίας δεν υπήρξα ποτέ. Μάλλον μόνο ο κ. Κούγιας θα με είδε να παίζω εκεί αλλά τότε εγώ έπαιζα στην ΠΑΕ Ξάνθη. Ένας θεός ξέρει πως με είδε στην Καρδίτσα.

Όσον αφορά για την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ελευσίνα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με +7 βαθμούς. Με αποκάλεσε υποκείμενο τον ευχαριστώ για τη διαφήμιση στο πρόσωπο μου και στην ομάδα των Τρικάλων. Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και τον Α.Ο. Τρίκαλα στη Σούπερ Λίγκα».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad