Βάντερσον και Κοκκαλάς βράβευσαν τα παιδιά των Ακαδημιών

Πλατανιάς Πανακρωτηριακός | 17 Ιανουαρίου 2016, 13:42

Δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, οι Βάντερσον και Κοκκαλάς είχαν την ευκαιρία ν’ απονείμουν βραβεία σε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/1).

Πρόκειται για τα “Βραβεία Συμπεριφοράς και Προσπάθειας” για τον μήνα Δεκέμβριο που δόθηκαν στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας της ομάδας από το Ακρωτήρι. Εκτός των δύο παικτών, παραβρέθηκαν ακόμη εκ μέρους της ΠΑΕ Πλατανιάς ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Βλάχος και ο ορθοπεδικός Γιάννης Σφυράκης.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡ/ΚΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

Την Πέμπτη (14/1) πραγματοποιήθηκε η απονομή “Βραβείων Συμπεριφοράς και Προσπάθειας” για τον μήνα Δεκέμβριο, στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας, από τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Κοκκαλά και Scarduelli Vanderson της ΠΑΕ Πλατανιάς. Στη βράβευση παραβρέθηκαν ακόμη εκ μέρους της ΠΑΕ Πλατανιάς ο Τεχνικός Διευθυντής Ιωάννης Βλάχος και ο Ιατρός (ορθοπεδικός) Ιωάννης Σφυράκης, μέλη του Δ.Σ των ομάδων μας και αρκετοί γονείς. Οι έπαινοι ανά τμήμα δόθηκαν ως εξής: 

Τμήμα Τερματοφυλάκων: στον Γεώργιο ΒΑΜΒΑΚΑΚΗ,

Τμήμα Προτζούνιορ 2009 (ΕΘΚ): στον Σπύρο ΚΑΡΑΛΑΚΗ,

Τμήμα Προτζούνιορ 2008 (ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ): στον Ελευθέριο ΣΠΑΡΑΚΗ,

Τμήμα Προτζούνιορ 2008 (ΛΕΟΝΤΕΣ): στον Παντελή ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗ,

Τμήμα Τζούνιορ 2007 (ΛΕΟΝΤΕΣ): στον Αλέξανδρο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,

Τμήμα Τζούνιορ 2006 (ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ): στον Δημήτρη ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,

Τμήμα Προπαίδων 2005 (ΛΕΟΝΤΕΣ): στον Φώτη ΧΑΙΡΕΚΑΚΗ,

Τμήμα Προπαίδων 2004 (ΕΘΚ): στον Γρηγόρη ΣΤΑΘΑΚΗ,

Τμήμα Προπαίδων 2004 (ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ): στον Εμμανουήλ ΣΒΟΥΡΑΚΗ,

Τμήμα Παίδων 2002-03: στον Ιωάννη ΜΑΛΙΧΟΥΤΗ και

Τμήμα Νέων 2000-01: στον Ανδρέα ΡΑΠΤΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έπαιξαν με τα παιδιά της Ακαδημίας, έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες και συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους.

Ο κος Βλάχος ανέφερε ότι με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Πλατανιάς ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και ότι είναι ανοικτή σε τέτοιου είδους καλέσματα από ομάδες του νομού. Παράλληλα, συνεχάρη την Ακαδημία μας για την ιδέα να βραβεύει τη συμπεριφορά και την προσπάθεια των αθλητών, ενώ τόνισε την σημασία που έχει για την ομάδα μας η σωστή οργάνωση σε επίπεδο υποδομών.

Ο κος Κοκκαλάς αναφέρθηκε στην πορεία του από αθλητής στις Ακαδημίες μέχρι να φτάσει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, εστιάζοντας στην πολλή δουλειά, την υπομονή και τον συνδυασμό σχολείου και προπόνησης.

Τέλος, ο κος Vanderson επισήμανε πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι και να προσπαθούν με στόχο να βελτιωθούν. Υπογράμμισε δε, ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια ίσως καταφέρουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά και ότι σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν μόνο να κερδίσουν από την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο. ευχαριστεί την ΠΑΕ Πλατανιάς για την αποδοχή της πρόσκλησης και εύχεται κάθε επιτυχία για το 2016.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad