Βαλίτσες για Κύπρο ο Μαρτσάκης

Football League 15 Ιουλίου 2016, 15:29

Ο Στέφανος Μαρτσάκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια.

Ο Χανιώτης επιθετικός μαζί με τον Γιάννη Γκούμα (που έχει περάσει επίσης από τον ΑΟΧ) ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ τη νέα σεζόν.

«Δυο ακόμη παίκτες δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ την προσεχή αγωνιστική χρονιά στην Football league.Ο Γιάννης Γκούμας και ο Στέφανος Μαρτσάκης, δεν συνεχίζουν στην κρητική ομάδα. Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να αναζητήσουν το νέο σταθμό της καριέρας τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο Μαρτσάκης πάντως σύμφωνα με πληροφορίες είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει οριστικά και από την Κρήτη και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στη Κύπρο. Ο 26χρονος άσος, είχε ως πρώτη επιλογή την  Καρμιώτισσα, η οποία ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι η μεταγραφή ναυάγησε. Ο Μαρτσάκης όμως έχει έτοιμη εναλλακτική επιλογή με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Άρη Λεμεσού. Ο πρώην άσος του ΑΟ Χανιά, της Επισκοπής και του Πλατανιά θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες στον Άρη προσπαθώντας να πείσει για την αξία του και τελικά να υπογράψει.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad