Β. Παπαδάκης: Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σε πολύ δύσκολες συνθήκες

Πανακρωτηριακός | 23 Δεκεμβρίου 2017, 21:41

Το εγκώμιο των παιδιών που αγωνίστηκαν κάτω από πολύ αντίξοοες συνθήκες, έπλεξε ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Πανακρωτηριακού, Βασίλης Παπαδάκης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με το ΣΥΝΚΑ, με 1-0.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο τίτλος σαφέστατα δίνει μεγάλη χαρά στο σύλλογο, χωρίς όμως αυτό να είναι ο πρωταρχικός στόχος, αλλά η αγωνιστική βελτίωση και εκμάθηση συμπεριφοράς των παιδιών. Στο τέλος, δεν παρέλειψε να αφιερώσει το Κύπελλο στον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Σβουράκη, για την συνολική του βοήθεια στο κομμάτι των Υποδομών του Ακρωτηρίου.

paides

Η δήλωσή του έχει στη σελίδα της ομάδας έχει ως εξής:

Κατ’ αρχάς θέλω να συγχαρώ τα παιδιά και των δύο (2) ομάδων, καθώς αγωνίστηκαν σε πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες. Η ομάδα μας κατέκτησε τον τίτλο του κυπελλούχου και αυτό σίγουρα είναι μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πρωτίστως για τα παιδιά και κατά δεύτερο λόγο για τους γονείς τους.

Για μένα ως υπεύθυνο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, αλλά και ως προπονητή του τμήματος Παίδων του Πανακρωτηριακού, οι τίτλοι στο παιδικό ποδόσφαιρο δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος, αφού η βάση της φιλοσοφίας μας σαν Ακαδημία είναι η προσωπική αγωνιστική βελτίωση και η εκμάθηση σωστών συμπεριφορών των παιδιών-αθλητών. Στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς, έχουμε κάνει βήματα προοδου εμπλουτίζοντας την παρεχόμενη προπονητική υποστήριξη και δίνοντας συνεχώς βάση στα ”Μαθήματα Ζωής”. Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα και το θεωρώ νίκη.

Τώρα, αν ένας άνθρωπος αξίζει αυτό το κύπελλο, αυτός είναι ο πρόεδρος Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ, γιατί επενδύοντας στις υποδομές και στηρίζοντας όλο το οικοδόμημα, δημιουργεί στην ουσία εκτός από καλούς αθλητές, σωστούς χαρακτήρες και αυτό είναι κάτι, που θα το εισπράξει το Ακρωτήρι στο μέλλον!

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλές Γιορτές, με Υγεία και Αισιοδοξία!

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad